Μπορεί η μάχη του πρωταθλήματος, όπως και του κυπέλλου, να είναι η απόλυτη προτεραιότητα για την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή, παράλληλα όμως υπάρχει κινητικότητα και για τα μεταγραφικά ενόψει καλοκαιριού, αφού φέρεται να έγινε πρόταση ύψους 2,2 εκατ. δολαρίων στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε για τον Κέβιν Μαντίγια.

Η Ένωση είναι δυνατά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και έχει προβάδισμα για την πρόκριση και στον τελικό του κυπέλλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασχολείται ακόμη με μεταγραφικά θέματα. Στην Κολομβία, τουλάχιστον, ο δημοσιογράφος Πίπε Σιέρα αναφέρθηκε στην Ένωση και στο ενδιαφέρον της για τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό Κέβιν Μαντίγια.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα ανέφερε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος στο Twitter, η ΑΕΚ πρόσφερε στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε το ποσό των 2,2 εκατ. δολαρίων για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.

Στην ίδια ανάρτησή του, ο Κολομβιανός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι αρνητική απάντηση έλαβε και η βραζιλιάνικη Βάσκο Ντα Γκάμα που πρόσφερε 1,8 εκατ. δοκάρια για το 90% των δικαιωμάτων του Μαντίγια, για τον οποίο φέρεται να υπάρχει επίσης ενδιαφέρον από την ιταλική Τορίνο αλλά και μια ομάδα της Πορτογαλίας.

Όπως γράφει ο Πίπε Σιέρα, η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε ζητάει 2,5 εκατ. δολάρια για το 70% των δικαιωμάτων του 19χρονου στόπερ, ο οποίος έχει ήδη κάνει 15 συμμετοχές με την εθνική ομάδα Κ20 της Κολομβίας.

https://twitter.com/PSierraR/status/1631015678336552974