Το ιταλικό στούντιο Garage Italia Customs διακωμώδησε με ευφάνταστο τρόπο την ηλεκτρική Porsche Carrera GTS, καθώς την έντυσε σαν να είναι βγαλμένη από τη διάσημη ταινία τα «Σαγόνια του Καρχαρία».

Σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσε μια φωτογραφία με το supercar να είναι διακοσμημένο με κοφτερά δόντια, βράγχια και πτερύγια.

«Η νέα 911 992 έχει βράγχια. Εκτός από την εισαγωγή ενός υβριδικού συστήματος, η 911 Carrera GTS, που παρουσιάστηκε πριν από λίγους μήνες, προκάλεσε πολλές συζητήσεις για την προσθήκη κινητών κάθετων πτερυγίων στις εμπρός εισαγωγές αέρα. Σε εμάς, έμοιαζαν πολύ με τα βράγχια ενός καρχαρία. Δεν μπορούσαμε να χάσουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε αυτό το concept με θέμα τα “Σαγόνια του Καρχαρία”. Πώς σας φαίνεται;», έγραφε η λεζάντα της ανάρτησης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CARBUZZ, η νέα ηλεκτρική Porsche έχει σύστημα T-Hybrid και τον υπερτροφοδοτούμενο flat-six των 3,6 λίτρων. Έτσι, αποδίδει 532 ίππους και 449 lb-ft ροπής, με σπριντ στα 100 km/h.

Με βάση το δημοσίευμα χάρη στις παραπάνω επιδόσεις η 911 Carrera GTS έκανε καλύτερο χρόνο από την 911 Turbo S στην πίστα του Nürburgring.