Οι δίδυμες influencers, Brigette και Danielle Pheloung, γνωστές για τις αναρτήσεις τους σχετικά με τη μόδα και το Lifestyle, προκάλεσαν «αηδία» στο διαδίκτυο μετά την αποκάλυψη μιας… αρκετά προσωπικής τους συνήθειας.

Οι 27χρονες από τη Νέα Υόρκη έχουν αποκτήσει σημαντικό κοινό τα τελευταία χρόνια, με χιλιάδες άτομα να παρακολουθούν στενά τη ζωή τους.

Οι influencers εμφανίζονται συχνά σε podcasts, αλλά μια πρόσφατη παραδοχή τους στο «Gals on the Go» άφησε πολλούς θαυμαστές άφωνους.

Σε ερώτηση για το αν είναι αλήθεια πως τα δίδυμα αδέρφια μοιράζονται πολλά πράγματα, μιας και έχουν έναν ιδιαίτερο δεσμό, οι αδελφές παραδέχτηκαν ότι μοιράζονται κάτι πολύ προσωπικό.

Η Danielle εξομολογήθηκε: «Περιμένετε, θέλετε να μάθετε κάτι τρελό; Ντρέπομαι να το πω… Έχουμε μόνο ένα σουτιέν».

«Και μοιραζόμαστε και το εσώρουχο», πρόσθεσε η Brigette, κάτι που η αδελφή της επιβεβαίωσε αμέσως.

Μετά την εξήγηση πως κυριολεκτικά μοιράζονται «τα πάντα», οι οικοδέσποινες του podcast, Brooke Miccio και Danielle Carolan, έμειναν αποσβολωμένες.

Η Danielle προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες: «Έχουμε μόνο ένα σουτιέν γιατί δεν φοράμε συχνά, αλλά όταν το χρειαζόμαστε, σκεφτόμαστε “Περίμενε…” και καβγαδίζουμε για το ποια θα το πάρει».

Ένα απόσπασμα από την παραδοχή τους ανέβηκε στο TikTok, όπου πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν τις δηλώσεις τους.

«Και εγώ είμαι πανομοιότυπη δίδυμη και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι κάνουμε το ίδιο», παραδέχτηκε κάποια.

«ΧΑΧΑΧΑΧΑ ναι. Και εμείς το κάνουμε», σχολίασε άλλος χρήστης.

Ωστόσο, πολλοί άλλοι έμειναν «αηδιασμένοι» από τα σχόλια, με μία να δηλώνει: «Εγώ και η δίδυμη αδερφή μου ούτε καν αγκαλιαζόμαστε, πόσο μάλλον να μοιραστούμε εσώρουχα. Όχι! Κατευθείαν φυλακή».

«Κορίτσια, έπρεπε να το είχατε κρατήσει μυστικό για πάντα», πρόσθεσε κάποιος άλλος.