Στη χρησιμοποίηση του Κέβιν Μιραλάς στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης του Ολυμπιακού και αυτή του Μάρκο Πάντελιτς στην κορυφή της γραμμής «κρούσης» προσανατολίζεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Βάσκος θέλει να παρουσιάσει πιο επιθετική ομάδα, αφού υπολείπονται μόνο 45′ κανονικής αναμέτρησης και το ενδεχόμενο παρουσίας του Βέλγου και του Σέρβου στην ίδια ενδεκάδα είναι αρκετά πιθανό. Σε μια τέτοια περίπτωση, το αρχικό σχήμα θα ξεκινήσει από τον Πάρντο στο τέρμα, τον Ποτουρίδη και τον Αβράαμ στο κέντρο της άμυνας, τον Χολέμπας στα αριστερά και τον Μοντεστό στη δεξιά πλευρά των μετόπισθεν.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Μοϊσές και Ντουντού, ο Φουστέρ μπροστά τους, στην αριστερή πτέρυγα ο Ριέρα και στη δεξιά πλευρά ο Μιραλάς με τον Πάντελιτς στην κορυφή.

H δεύτερη σκέψη…

Αν ο Ισπανός ακολουθήσει την… εναλλακτική σκέψη του, τότε ο Ρόμενταλ θα πάρει τη θέση του Πάντελιτς. Ο Δανός θα καλύψει τη δεξιά πτέρυγα και ο Κέβιν Μιραλάς θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης. Η υπόλοιπη ενδεκάδα θα μείνει όπως αναφέρεται παραπάνω…

Πηγή: gazzetta.gr