Μπορεί πριν από δέκα ημέρες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να διέψευδαν τις συζητήσεις για την απόκτηση του Φεντόρ Τσαλόφ, ωστόσο όπως φαίνεται όπου… υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Σύμφωνα με τον Ρώσο δημοσιογράφο Ιβάν Καρπόφ, ο οποίος είχε φέρει στη δημοσιότητα το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 26χρονο Ρώσο επιθετικό, η ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι μόλις λίγα 24ωρα μακριά

«Ο Τσαλόφ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν στο 1,3 εκ. ευρώ συν 300.000 σε μορφή μπόνους. Η συμφωνία με τον Μπρέθγουεϊτ ακυρώθηκε, επομένως ο ΠΑΟΚ επέστρεψε για τον Τσαλόφ. Τις επόμενες ημέρες η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα λάβει επίσημα την ενημέρωση πως καταβλήθηκε η ρήτρα των 3.000.000 ευρώ κι ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει για την Ελλάδα. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει πριν τις 24 Ιουλίου», έγραψε στο λογαριασμό του στο Telegram, ο Καρπόφ.

Στα ΜΜΕ της Ρωσίας φιλοξενούνται και δηλώσεις υπευθύνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που, ναι μεν παραδέχονται το ενδιαφέρον για τον Τσαλόφ, αρνούνται δε να κάνουν κάποιο σχόλιο σχετικά με την ύπαρξη συμφωνίας με την ΤΣΣΚΑ αλλά και τον ίδιο το Ρώσο διεθνή φορ. Υ

πενθυμίζεται πως την Τετάρτη 24 Ιουλίου θα διεξαχθεί στην Τούμπα (20:30) το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, για το Β’ Προκριματικό Γύρο του UEFA Champions League. 

Πηγή: ΑΠΕ