Με νίκη συνοδεύτηκε το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ στην προετοιμασία της, κόντρα στην ολλανδική Φίτεσε.

Οι δύο ομάδες, όπως είναι λογικό, έψαχναν τα πατήματά τους στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και οι κιτρινόμαυροι ήταν αυτοί που τα βρήκαν πρώτοι. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς άνοιξε το σκορ στο 17′ με το σουτ του Μπακάκη στην κίνηση, ήλεγχε την κατάσταση και αντέδρασε τέλεια όταν οι Ολλανδοί ισοφάρισαν.

Η Φίτεσε έκανε το 1-1 στο 36′ με την κεφαλιά του Όροζ μετά την εκτέλεση κόρνερ, αλλά στο επόμενο λεπτό η Ένωση πήρε ξανά το προβάδισμα με το τακουνάκι του Αλμπάνη μετά το γύρισμα του Μάνταλου (1-2). Στο δεύτερο ημίχρονο οι προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές και το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό μέχρι και το 70′, όταν άρχισε να βγαίνει και η κούραση.

Παρ’ όλα αυτά, η ΑΕΚ πέτυχε και τρίτο γκολ, στο 83′, με την προβολή του Μαχαίρα μετά το γύρισμα του Κοσίδη, κλειδώνοντας τη νίκη.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς (53′ Τσιντώτας), Μπακάκης (58′ Νταντσένκο), Νεντελτσεάρου, Λάτσι, Μιτάι, Σάκχοφ (64′ Μαχαίρας), Σιμάνσκι (70′ Ραντόνια), Γαλανόπουλος (58′ Σαμπανάτζοβιτς), Αλμπάνης (64′ Ρουκουνάκης), Ανσαριφάρντ (46′ Τάνκοβιτς), Μάνταλος (58′ Κοσίδης).