Η επόμενη της οδυνηρής ήττας με 2-1 από τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο περιλάμβανε… group therapy στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αναστασίου, εμφανώς προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του, μάζεψε τους παίκτες του στο «Απήλιον» και για περίπου μία ώρα αναζήτησαν από κοινού τους λόγους του χθεσινού αποτελέσματος.

«Αδικούμε τους εαυτούς μας και δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτό. Δεν γίνεται να έχουμε συνεχώς νεκρά διαστήματα, γιατί το πληρώνουμε ακριβά. Είναι θέμα συγκέντρωσης και σοβαρότητας. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να τα έχουμε για 90 λεπτά», είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο προπονητής της ομάδας, αναφερόμενος στο γεγονός ότι η ομάδα του παρουσίασε το κακό της πρόσωπο στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους επιτρέποντας στον Ατρόμητο να ανατρέψει το σκορ.

Στη διάρκεια της συζήτησης το λόγο πήραν κυρίως οι πιο έμπειροι παίκτες της ομάδας. Όλοι τους συμφώνησαν πως τα διαστήματα στα οποία ο Παναθηναϊκός «εξαφανίζεται» από το γήπεδο κάνουν κακό στην κατά τα άλλα καλή προσπάθεια που γίνεται φέτος. «Είναι δικό μας λάθος και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να το διορθώσουμε», δεσμεύτηκαν.

Δέκα μέρες εκτός ο Μπεργκ

Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις για τον Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός φορ έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και θα λείψει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για δέκα μέρες, χάνοντας τα δύο τελευταία ματς του 2013, απέναντι στον Λεβαδειακό και τη Skoda Ξάνθη. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μπαϊράμι, ενώ όσοι αγωνίστηκαν χθες έκαναν αποθεραπεία και στην προπόνηση συμμετείχαν Δώνης, Αποστολόπουλος και Μπαλμπόα.

Πηγή: sport-fm.gr