Τον λόγο για τον οποίο δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει μία ευκαιρία από τον Ντέιβιντ Μόγιες αναζητά και ο Σίνζι Καγκάβα, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει τις επιλογές του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρέπεμψε τους δημοσιογράφους να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός έπαιξε για 85 λεπτά στη νίκη 3-1 επί της Γκάνας και ο διεθνής άσος κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς, όταν κέρδιζαν οι Αφρικανοί.

«Θα σας παρακαλούσα να ρωτήσε τον Ντέιβιντ Μόγιες γιατί δεν παίζω στην ομάδα. Είναι απογοητευτικό, αλλά ένα τέτοιο γκολ -και όχι η συμμετοχή- μου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ας ελπίσουμε ότι θα το πάρω μαζί μου και τα πράγματα θα βελτιωθούν στο μέλλον.

Είναι δύσκολο να μην παίζεις συχνά», ανέφερε αρχικά ο Καγκάβα και πρόσθεσε πως «μερικές φορές η απογοήτευση σε επιβαρύνει υπερβολικά. Έτσι ήταν καλό για μένα να επιστρέψω στην Ιαπωνία, στην οποία κατάφερα να παίξω και να σκοράρω».

Στη συνέχεια, ο Ιάπωνας υπογράμμισε ότι «επίσης, ήθελα να πω ότι αισθάνθηκα ωραία με την υποστήριξη που έδειξε ο κόσμος στο πρόσωπό μου, αλλά πρέπει να μιλάω μέσα στο γήπεδο. Όταν γυρίσω στον σύλλογό μου θα περιμένω την ευκαιρία μου στο Champions League και την Premier League. Είναι βέβαιος ότι αυτό θα συμβεί».

Πηγή: sport-fm.gr