Αρνητικός στο ενδεχόμενο να διευκολύνει ταμειακά την ΑΕΚ μέχρι να προχωρήσουν οι επαφές με τους πιστωτές εμφανίζεται ο Δημήτρης Βιντιάδης, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ήλπιζαν ότι θα μπορούσε να δοθεί μία βοήθεια της καθυστέρησης της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, μέσω κάποιας ταμειακής διευκόλυνσης του Έλληνα εφοπλιστή ως έναντι της (δεδομένης) επιθυμίας του να μπει στην ομάδα.

Παρόλα αυτά, ο υποψήφιος επενδυτής και οι συνεργάτες του δεν σκοπεύουν να βάλουν χρήματα, αν δεν έχουν σαφή εικόνα για το πώς εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές.

Στην ΑΕΚ, πάντως, δεν έχουν καταθέσει το τελευταίο τους «χαρτί» για να βάλει ο Βιντιάδης ένα ποσό στην ΠΑΕ και να αποφευχθούν οι όποιοι κίνδυνοι.

Οι ιθύνοντες αναμένεται να του προτείνουν τα όποια χρήματα μπουν να μην είναι έναντι μελλοντικής αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, αλλά με εκχώρηση μελλοντικών εσόδων της ΠΑΕ.

Με τον τρόπο αυτόν θα διασφαλίζεται ο Βιντιάδης πως δεν θα χάσει τα λεφτά του αν τελικά δεν επενδύσει στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Ακόμα κι έτσι, όμως, δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα γίνει η διευκόλυνση.

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση και δεν καταλογίζουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στη νυν διοίκηση. Ωστόσο, δεν αντέχουν να ακούν άλλο τη λέξη «υπομονή».

Τη δεδομένη στιγμή δεν προτίθεται να κάνουν καμία απολύτως κίνηση, αφού ξέρουν ότι αν έρθει ένα άσχημο αποτέλεσμα με τη Βέροια θα έχουν τεράστιο πρόβλημα.

Πηγή: sport-fm.gr