Την ώρα που το τοπίο στα οικονομικά παραμένει θολό και ο κλοιός από τους σφίγγει για την ΑΕΚ, η διοίκηση προκύπτουν αισιόδοξα μηνύματα ότι ο Δημήτρης Βιντιάδης θα απαντήσει θετικά και η ομάδα θα μπορέσει να ανασάνει.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή και όλα δείχνουν ότι παραμένει «ζεστός» να μπει στη Ένωση, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν και στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, σχετικά με κάποια διευκρινιστικά στοιχεία που ενδιέφεραν την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών.

Μέχρι αργά το βράδυ ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ δεν είχε κάποια επίσημη ενημέρωση σχετικά με τον αν θα ξεκινήσει άμεσα (υπήρχε φημολογία ότι θα άρχιζε ίσως και σήμερα) ο έλεγχος και η διασταύρωση των στοιχείων, κάτι που αποτελεί το τελευταίο στάδιο πριν ο Βιντιάδης δώσει την τελική ετυμηγορία του. Στον «Δικέφαλο» ελπίζουν ότι σήμερα θα γνωρίζουν πότε θα ξεκινήσει ο έλεγχος, όμως οι ημέρες κυλούν και το ζήτημα παραμένει σε εκκρεμότητα.

Νεότερες εξελίξεις δεν υπάρχουν, αλλά οι υποθέσεις της ΑΕΚ παραμένουν σε εκκρεμότητα και δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο. Η ΠΑΕ βρίσκεται σε οριακή κατάσταση και χθες ο κ. Δημητρέλος μίλησε με τον Αντώνη Κέζο, που έχει λαμβάνειν από την Ενωση.

Μαζί με τον Κύπριο γυμναστή, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, στα Σπάτα βρέθηκε και ο δικηγόρος του, ο οποίος παράλληλα εκπροσώπησε τρεις πρώην παίκτες της ομάδας: τον Γιώργο Αλεξόπουλο, τον Φαμπιάν Βάργκας και τον Σεμπαστιάν Σάχα.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ συζήτησε με τον Κέζο αλλά και με τον νομικό του εκπρόσωπο για τις άλλες υποθέσεις, προτείνοντας σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις να δοθούν κάποια (λίγα) χρήματα ως έναντι και τα υπόλοιπα από τον Νοέμβριο και έπειτα, όταν στον «Δικέφαλο» ευελπιστούν ότι θα έχει αλλάξει το διοικητικό τοπίο.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να βρεθούν και σήμερα στα Σπάτα, προκειμένου να απαντήσουν στο αν δέχονται τον νέο διακανονισμό που προτάθηκε τόσο στον Κύπριο γυμναστή όσο και στους Αλεξόπουλο, Βάργκας και Σάχα.

Πηγή: sport-fm.gr