Ο Μάικλ Όουεν προσπάθησε να είναι ειλικρινής όσον αφορά τις «βουτιές» σε μαρκαρίσματα αντιπάλων όμως ο αγγλικός Τύπος φαίνεται πως ερμήνευσε λανθασμένα τις δηλώσεις του Άγγλου επιθετικού. Ο άσος της Στόουκ θέλησε σήμερα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Όουεν στη χθεσινή του συνέντευξη αναφέρθηκε και στη φάση του Μουντιάλ του 1998 όμως τα πρωτοσέλιδα των περισσότερων σημερινών εφημερίδων φαίνεται ότι τον ενόχλησαν αρκετά.

«Θέλω να πω μια τελευταία λέξη για τη χθεσινή συνέντευξη. Είμαι πραγματικά απογοητευμένος με τον αγγλικό Τύπο. Το να βλέπω πρωτοσέλιδα, “Όουεν:Βούτηξα για να πάρω πέναλτι”, είναι τουλάχιστον παράλογο» ανέφερε ο παίκτης και συνέχισε:

«Δεν έχω πέσει ποτέ επίτηδες. Όσες φορές έχω πέσει στο χορτάρι, ένιωσα επαφή αντιπάλου.Όταν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, το έκανα. Όπως είπε και ο Κολίνα, όποιος παίκτης δεχθεί επαφή ή χτύπημα, έχει κάθε δικαίωμα να πέσει».

Ο επιθετικός της Στόουκ, ολοκλήρωσε αυτή τη μίνι συνέντευξη μέσω του λογαριασμού του στο twitter τονίζοντας ότι ελάχιστα τάκλιν αντιπάλων είναι τόσο δυνατά που να μη σου αφήνουν περιθώριο να σταθείς όρθιος.

Πηγή: England365.gr