Προτιμάει τον Καβάνι από τον Φαλκάο ο Βάλτερ Ματζάρι, που δηλώνει ευτυχής που έχει τον Ουρουγουανό επιθετικό στην ομάδα του. Ο προπονητής της Νάπολι εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των «παρτενοπέι» στο ματς με τη Λάτσιο και επανέλαβε πως αν η ομάδα του θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα πρέπει να έχει διάρκεια στην απόδοσή της.

Η ισοπαλία της Τρίτης ανάμεσα στη Φιορεντίνα και τη Γιουβέντους, καθιστούσε το παιχνίδι της Νάπολι με τη Λάτσιο σημαντικό για την κορυφή της βαθμολογίας. Η Νάπολι χρειαζόταν νίκη για να πιάσει τους «μπιανκονέρι» στην πρώτη θέση, ενώ η Λάτσιο ήθελε νίκη για να πλησιάσει στον ένα πόντο τη «Μεγάλη Κυρία». Το Σαν Πάολο, τελικά, σείστηκε τρεις φορές χάρη στα γκολ του Έντινσον Καβάνι, τα οποία έδωσαν τη νίκη στους Ναπολιτάνους με 3-0 και τους έφερε στην κορυφή του Καμπιονάτο.

Μετά το ματς ο προπονητής της Νάπολι, Βάλτερ Ματζάρι, δεν έκρυψε το θαυμασμό του για τον Ουρουγουανό επιθετικό. «Αν παίζει όπως σήμερα είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Καλύτερος και από τον Φαλκάο. Σήμερα σκόραρε, έτρεξε, μάρκαρε, γύρισε πίσω για να πάρει τη μπάλα. Έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Είμαι ευτυχισμένος που τον έχω στη διάθεσή μου, τον προτιμώ από τον Κολομβιανό της Ατλέτικο», τόνισε ο Ματζάρι.

Ποιος άλλος διακρίθηκε στο ματς με τη Λάτσιο; «Ο Μπεχράμι έκανε εξαιρετική δουλειά σήμερα. Από τα πόδια του πέρασαν εκατοντάδες πάσες και βοήθησε πολύ όλη την ομάδα», απάντησε ο προπονητής της Νάπολι.

Η ομάδα πώς του φάνηκε μετά το παιχνίδι με την Κατάνια, που προκάλεσε την οργή του; «Παίξαμε καλά, με πάθος και προσήλωση στο στόχο μας, που είναι η νίκη. Για να ελπίζουμε σε μια αξιόλογη πορεία, πρέπει να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας. Μόνο έτσι θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Ήδη σκεφτόμαστε το ματς με τη Σαμπντόρια, θέλουμε να συνεχίσουμε τη συγκομιδή βαθμών και να ξεχάσουμε εμφανίσεις όπως αυτή με την Κατάνια», τόνισε ο Ματζάρι.

Πηγή: sport-fm.gr