Τη φήμη που θέλει τον Κασάνο να γίνεται ανταλλαγή με τον Πατσίνι, επιβεβαίωσε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, μιλώντας στα μικρόφωνα του συνδρομητικού «Sky». Ο στενός συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, παραδέχτηκε, ωστόσο, πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ακόμα στην αρχή και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την κατάληξη της υπόθεσης.

Τις τελευταίες μέρες ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ανταλλαγή του Αντόνιο Κασάνο με τον Τζαμπάολο Πατσίνι. Ο επιθετικός της Ίντερ δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Ίντερ, Αντρέα Στραματσόνι, ενώ ο αντίστοιχος της Μίλαν εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα, ειδικά μετά τις αποχωρήσεις των πρωτοκλασάτων παικτών.

Για το σενάριο αυτό μίλησε στο ιταλικό «Sky» ο ισχυρός άντρας της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι. «Δεν αρνούμαι πως υπάρχει μια διαπραγμάτευση σε εξέλιξη. Ο Κασάνο μας έκανε γνωστό πως θέλει να φύγει. Θα μιλήσω και με τον πρόεδρο και με τον προπονητή και θα αποφασίσουμε. Πάντως είναι δεδομένο πως υπάρχει θέμα. Αν ο Κασάνο φύγει ή μείνει θα το δούμε. Οι μέρες περνούν και το τέλος του μήνα είναι κοντά», δήλωσε με νόημα ο Γκαλιάνι.

Είναι, όμως, ο Πατσίνι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Κασάνο; Ο Γκαλιάνι δεν το αρνείται. «Τα ονόματα τα αναφέρετε εσείς οι δημοσιογράφοι. Αλλά αν ο Κασάνο πάει στην Ίντερ, δεν βλέπω γιατί είναι δύσκολο να έρθει σε εμάς ο Πατσίνι. Εξάλλου στο παρελθόν πολλοί παίκτες έκαναν τη διαδρομή Ίντερ – Μίλαν και αντίστροφα. Και ο Πατσίνι είναι μια πολύ καλή περίπτωση», απάντησε ο Γκαλιάνι, αφήνοντας να εννοηθεί πως η Μίλαν είναι έτοιμη να υποδεχτεί τον πρώην παίκτη της Σαμπντόρια.

Πηγή: sport-fm.gr