Ο Ιμπραΐμ Σισοκό θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν υπό τη στενή παρακολούθηση του Φέλιξ Μάγκατ!

Ο τεχνικός της Βόλφσμπουργκ, μπορεί να μην υπολόγιζε τον νεαρό μπακ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Bundesliga, αλλά δείχνει να εκτιμά τις ικανότητές του.

Για τον λόγο αυτό, σε συνεννόηση με τη διοίκηση των «λύκων», παραχώρησαν τον Σενεγαλέζο ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο (με οψιόν για επέκταση ακόμη ενός έτους), αλλά δεν πρόκειται να τον αφήσουν να τους φύγει μέσα από τα χέρια!

Η μετακίνησή του στο «τριφύλλι», γίνεται με στόχο τη βελτίωση του παίκτη, όπως ανέφερε ο Μάγκατ, προκειμένου να επιστρέψει στη Βόλφσμπουργκ και να τη βοηθήσει στο μέλλον!

«Θα πάρει ευκαιρίες και θα παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα τερμάτισε δεύτερη την περσινή σεζόν και ο Σισοκό έχει τη μεγάλη ευκαιρία να καταθέσει τις αποδείξεις της ποιότητάς του. Είναι το πιο σωστό βήμα για την καριέρα του αυτή τη στιγμή. Θα γυρίσει και θα μας βοηθήσει όταν θα είναι έτοιμος» ήταν τα λόγια του προπονητή της γερμανικής ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr