Παίκτης του Λεβαδειακού για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Ροτζέριο Μάρτινς. Οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 27χρονου Βραζιλιάνου, ο οποίος είχε ακουστεί πως βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Αυτή είναι η πέμπτη μεταγραφή των «πρασίνων» κι αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες κινήσεις.

Μετά τους Γεωργίου, Κασμερίδη, Μίλιεβιτς, Τσιντώτα ο Λεβαδειακός προχώρησε σε ακόμα μία μεταγραφή, η οποία είναι προς το παρόν και η πιο… ηχηρή. Ο Ροτζέριο δεν ανανέωσε την συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης και το όνομα του ακούστηκε αρκετά για αρκετές ομάδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Rogerio Martins.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης, στον Ολυμπιακό Βόλου, στον Εργοτέλη και αποτελούσε μεταγραφικό στόχο μεγάλων ομάδων τόσο της SuperLeague όσο και του εξωτερικού.

Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κατόρθωσε με μεθοδευμένες αστραπιαίες κινήσεις να αποσπάσει το «ναι» του ποδοσφαιριστή και να συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του για τα επόμενα 2 χρόνια, καταγράφοντας έτσι μία ακόμη μεταγραφική επιτυχία».

Πηγή: sport-fm.gr