Ο Άρης προηγήθηκε εκμεταλλευόμενος το λάθος του Κοσέλεφ, ο Ατρόμητος ισοφάρισε με πέναλτι από λάθος του Κουέστα και τελικά οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο αγώνας άρχισε με τους φιλοξενούμενους να απειλούν πρώτοι με το σουτ του Φετφατζίδη που κόντραρε και έφυγε λίγο άουτ, για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι στο 11′ με την ευκαιρία του Μπακού που έφυγε στην πλάτη της άμυνας αλλά δεν κατάφερε με διπλή προσπάθεια να νικήσει τον Κουέστα.

Στο 17′ ήταν η σειρά του Μανσούρ να προσπαθήσει με κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας των «κίτρινων» μπλόκαρε, για να συνεχιστεί το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ανεβάσουν ρυθμό αλλά να μην τα καταφέρνουν, με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρωθεί χωρίς γκολ.

Στο β’ μέρος ο Άρης είχε την πρώτη φάση με το πλασέ του Σαβέριο που απέκρουσε ο Κοσέλεφ στο 54′ ενώ δύο λεπτά μετά ο Ατρόμητος έκανε αναγκαστική αλλαγή, με τον τραυματία Καρλίτος να αποχωρεί για να μπει ο Μαχόρλ. Οι Περιστεριώτες πλησίασαν στο γκολ στο 64′ με την ατομική ενέργεια του Ουάρντα αλλά ο Κουέστα αντέδρασε σωστά και αμέσως μετά πανηγύρισαν οι… Θεσσαλονικείς.

Στο 66′ ο Μάγιο σέντραρε, ο Κοσέλεφ έκανε κακή έξοδο και έστειλε τη μπάλα πάνω στον Μπρόρσον για το 0-1 με αυτογκόλ, με την ομάδα όμως του Άκη Μάντζιου να μην καταφέρνει να κρατήσει το προβάδισμα… Στο 72′ και ενώ ο Βέλεθ ήλεγχε τη φάση, ο Κουέστα έπεσε πάνω στον Μαχόρλ και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, από όπου ο Ουάρντα έκανε το 1-1 στο 74′.

Σκορ που έμεινε ως το τέλος, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ατρόμητος: Κοσέλεφ, Αθανασίου, Γκονζάλες (90’+5′ Καραμάνης), Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος (56′ Μαχόρλ), Κίνι, Ουεντραόγκο, Μπρόρσον, Μπακού (76′ Γιουμπιτάνα), Μανσούρ.

Άρης: Κουέστα, Φρίντεκ (69′ Ντιαντί), Μπράμπετς, Βέλεθ, Μάγιο, Μοντόγια, Μόντσου, Φετφατζίδης (69′ Σιφουέντες), Μάνου Γκαρθία, Σαβέριο, Μορόν (75′ Σαμόρα).