Τις κινήσεις τους για την επόμενη -δύσκολη όπως προβλέπεται- σεζόν καταστρώνουν στον Παναθηναϊκό, καθώς δεδομένης της απαγόρευσης μεταγραφών παικτών άνω των 23 ετών, γίνεται πολύ περίπλοκο το «χτίσιμο» της νέας ομάδας. Έτσι, το βάρος πέφτει στο να μείνουν οι παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ.

Στο πλαίσιο αυτό, στο «τριφύλλι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Χρήστο Δώνη για ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά με τον Ρόμπιν Λουντ τα πράγματα δεν είναι εξίσου ελπιδοφόρα. Μάλιστα, το να φοράει ο Φινλανδός τα πράσινα και την επόμενη αγωνιστική χρονιά, δείχνει απίθανο.

Ο Λουντ ακούγεται εδώ και καιρό για την ΑΕΚ, ενώ τις τελευταίες ώρες τα σχετικά δημοσιεύματα «άναψαν». Μάλιστα, κυκλοφόρησε ότι η Ένωση έκανε και πρόταση στον ποδοσφαιριστή, που άγγιζε τα 300 χιλ. ευρώ ετησίως. Από το «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο», πάντως, διέψευσαν όλα όσα ακούγονται και γράφονται…

Ακόμη και χωρίς «σφήνα» της ΑΕΚ, ο Λουντ δεν φαίνεται πώς μπορεί να μείνει στον Παναθηναϊκό, καθώς σύμφωνα με τα «πράσινα» ρεπορτάζ, ο μάνατζέρ του του έφερε πρόταση ύψους 600.000 ευρώ από ομάδα του εξωτερικού.

Η σύζυγος του παίκτη θέλει το ζευγάρι να παραμείνει στην Ελλάδα, όμως με μια τόσο δελεαστική πρόταση και μάλιστα από πρωτάθλημα ανώτερο του ελληνικού (όπως αναφέρεται), το δέλεαρ είναι αρκετά μεγάλο.