Το δεύτερο μεταγραφικό του χτύπημα ετοιμάζει ο Ολυμπιακός. Μετά τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο προκύπτουν αισιόδοξα μηνύματα για την απόκτηση και του Πάουλο Μασάδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μάνατζερ του Πορτογάλου χαφ έχουν δουλέψει αρκετά το θέμα και η διοίκηση της Τουλούζ παρουσιάζεται περισσότερο διαλλακτική σε σχέση με τον περασμένο Ιανουάριο.

«Η Τουλούζ είναι διατεθειμένη να τον δώσει, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Λιονέλ ντα Σίλβα στη SportDay και όλα δείχνουν ότι η γαλλική ομάδα έχει ρίξει τις απαιτήσεις (κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ) που είχε πριν από μερικούς μήνες.

Δυσκολεύει του Τσάβες

Από την αγορά του εξωτερικού υπάρχει ακόμη μία υπόθεση που παραμένει ανοιχτή. Εκείνη του Κριστιάν Τσάβες, όμως έχουν δυσκολέψει αρκετά τα δεδομένα για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Όπως γράφει η στήλη «Τρελός του χωριού» της Sportday, οι πρωταθλητές Ελλάδας σκέφτονται το τελευταίο διάστημα να προχωρήσουν τη λύση της συνιδιοκτησίας του Αργεντινού μέσου της Μπόκα Τζούνιορς.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τη Ρόμα να εξετάζει «ζεστά» το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον 26χρονο παίκτη.

Εν τω μεταξύ, το τελευταίο διήμερο δοκιμάζεται στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού ένας υψηλόσωμος Γάλλος κεντρικός αμυντικός. Πρόκειται για τον Κλοντ Ντιελνά, ο οποίος είναι 25 ετών και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ιστρ (δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος). Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ελεύθερος και ο Στορκ έχει αναλάβει την ευθύνη να κρίνει αν κάνει για τους Πειραιώτες.

Παραμένει ανοιχτό του προπονητή

Τέσσερις είναι τελικά οι περιπτώσεις των προπονητών που εξετάζουν στον Ολυμπιακό για την διαδοχή του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, σύμφωνα με χθεσινοβραδινή ενημέρωση από την ΠΑΕ. Οι δύο ήταν γνωστοί, αφού είναι ο Σόλιντ και ο Κούπερ.

Οι άλλοι δύο προέρχονται από την Ισπανία και είναι ο Χουάν Ιγνάσιο Μαρτίνεθ, που είναι έτοιμος να φύγει από τη Λεβάντε, και ο Χοσέ Λουίς Ολτρα που ανεβάζει την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην πρώτη κατηγορία.

Πηγή: sport-fm.gr