Το διαζύγιο του Γιάννη Αϊβάζη με τη Μαρία Κορινθίου μπορεί να ξάφνιασε τον κόσμο της showbiz, όμως για το ίδιο το ζευγάρι ήταν μία απόφαση που ήρθε χωρίς εντάσεις και παρασκήνιο.

Ο γνωστός ηθοποιός και η παρουσιάστρια που αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς μετά από 17 χρόνια έγγαμου βίου, έχουν βάλει ως απόλυτη προτεραιότητα τη 16χρονη κόρη τους Ισμήνη και μάλιστα σκοπεύουν να ταξιδέψουν όλοι μαζί τις επόμενες ημέρες στην Κρήτη.

Ο Γιάννης Αϊβάζης ανάρτησε στα social media ένα γνωμικό, που ήταν η πρώτη του αντίδραση μετά τη γνωστοποίηση του διαζυγίου. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα story γεμάτo νόημα. Σε αυτήν, λοιπόν, έγραψε το… απόφθεγμα της ημέρας όπως χαρακτηριστικά επισήμανε στο τέλος της.

«Μερικές φορές τα καλά πράγματα καταρρέουν, έτσι τα καλύτερα πράγματα μπορούν να πέσουν μαζί» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστορία, με τη μητέρα του παιδιού του, Μαρία Κορινθίου να κρατάει για την ώρα στάση σιγής.