Μετά το οριστικό «ναυάγιο» των συζητήσεων με τον Ντομίνγκος Πασιένσα, ο Ολυμπιακός εξετάσεις τις υπόλοιπες περιπτώσεις με αυτή του Μίτσελ να είναι στο προσκήνιο. «Τσεκάρουν» και Μαρτίνεθ οι Πειραιώτες, σε επαφές με Τζούκιτς βρίσκεται ο Κοβάσεβιτς , ο ισπανικός Τύπος στέλνει Σαντοβάλ στον Πειραιά και οι εκπλήξεις των Κούπερ και Μπόλονι!

Ντομίνγκος τέλος για Ολυμπιακό και όπως είναι λογικό, τα βλέμματα στρέφονται στις υπόλοιπες περιπτώσεις από Ισπανία μεριά. Ο Μίτσελ έχει ένα κρίσιμο ραντεβού με τον πρόεδρο της Σεβίλλης, Ντενίδο, στο οποίο και θα ξεκαθαριστεί αν θα μείνει στους Ανδαλουσιανούς και τη νέα περίοδο ή όχι.

Ο Μαρτίνεθ της Λεβάντε δεν θέλει να μείνει στην ομάδα και σε επικοινωνία που είχε η Sportday με τον μάνατζερ του, Εφρέν Πατσόν, δεν κλείνει την πόρτα στον Ολυμπιακό. «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι επιλογή για κάθε προπονητή. Ξέρουμε τι πέτυχε ο Βαλβέρδε. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι για να σας πω», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Ισπανού τεχνικού.

Όσο για τις υπόλοιπες υποθέσεις, πληροφορίες από την Ισπανία κάνουν λόγο για επαφές του Ντάρκο Κοβάσεβιτς με τον Μίροσλαβ Τζούκιτς αλλά η περίπτωση του έχει μία ιδιαιτερότητα. Οι εκκρεμότητες του Τζούκιτς με τη νυν ομάδα του τελειώνουν τον Ιούνιο, ίσως και αργότερα, γεγονός που καθυστερεί αρκετά τον προγραμματισμό του Ολυμπιακού.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις εκπλήξεις, δεν έχουν αποκλειστεί οι πιθανότητες να δούμε τον Ολυμπιακό να κοιτάζει γνωστές περιπτώσεις προπονητών. Η μία ακούει στο όνομα του Έκτορ Ραούλ Κούπελ, για τον οποίο η «ερυθρόλευκη» διοίκηση επιμένει πως δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές αλλά θα ασχοληθούν μόνο αν χαλάσουν όλες οι προηγούμενες και η δεύτερη έχει ακουστεί ως φήμη! Αυτή του Λάζλο Μπόλονι, που μπορεί να αφήσει την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ και να κατέβει προς Λιμάνι μεριά.

Πηγή: sport-fm.gr