Θετικά αντιμετωπίζει ο Ανδρέας Βγενόπουλος την πρωτοβουλία του Γιάννη Αλαφούζου για την εταιρεία λαϊκής βάσης. Ο «Mr MIG» είναι υπέρμαχος ενός σχεδίου που προβλέπει πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα χρηματοδοτείται μεν από κάποιους επιφανείς φίλους της ομάδας, αλλά παράλληλα και από τον υπόλοιπο κόσμο της που δεν έχει μεγάλες οικονομικές δυνατότητες.

Οι δύο άνδρες έχουν τακτικότατη επικοινωνία και ενδεικτικό είναι ότι ο Γιάννης Αλαφούζος υπολογίζει στα περίπου 6 εκατ. ευρώ (που θα μπουν άμεσα στα ταμεία της ομάδας από οικονομικά ισχυρούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού) και τα 1,7 εκατ. ευρώ από τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Ο τελευταίος, πάντως, περιμένει και τη γνωστοποίηση όλων των παραμέτρων του σχεδίου Αλαφούζου, αλλά και τις επαφές που θα έχει ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για το σχηματισμό διοίκησης. Η αλήθεια είναι πως ακόμη δεν έχει πειστεί πως η πρόθεση του «Τζίγκερ» να αποχωρήσει είναι οριστική, ενώ διατηρεί πάντα τις επιφυλάξεις του για το ζήτημα της ΓΗΠΕΛ.

Να… τελειώνει

«Στεγνό καθάρισμα» στην υπόθεση της κατάκτησης της πρώτης θέσης στα πλέι οφ θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» εισέρχονται αύριο στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος με πλεονέκτημα τεσσάρων βαθμών έναντι των άλλων τριών διεκδικητών, αλλά και ένα πρόγραμμα που τους δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League πολύ πριν την ολοκλήρωση των αγώνων.

Νίκη επί του καταπονημένου και απογοητευμένου (αλλά πάντα επικίνδυνου) Ατρομήτου αύριο το απόγευμα-17:45-στο ΟΑΚΑ θα φέρει τους «πράσινους» ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο. Ειδικά, δε, αν το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν έχει νικητή, οι «πράσινοι» θα βρεθούν στο +7 από τους Περιστεριώτες και το +6 από τους δύο Δικεφάλους, τους οποίους θα αντιμετωπίσουν στη συνέχεια διαδοχικά εκτός έδρας (σε ΟΑΚΑ και Τούμπα αντίστοιχα) έχοντας την ευκαιρία να καπαρώσουν πρόωρα την πρωτιά.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ωστόσο, δεν προτρέχει. Επισημαίνει διαρκώς στους παίκτες του τη σημασία του αγώνα με τον Ατρόμητο και προειδοποιεί πως η ομάδα του Γιώργου Δώνη, παρά τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία της στο Κύπελλο, θα μπει δυναμικά στην παρθενική της εμφάνιση στα πλέι οφ. Και δεν ξεχνά, επίσης, πως το «τριφύλλι» είχε μία ισοπαλία στο Περιστέρι και μία πολύ δύσκολη νίκη (με 1-0) στο ΟΑΚΑ.

Με Κουίνσι και… κόσμο

Το ευχάριστο για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Πέραν της μόνιμης απουσίας του Λέτο και αυτής του αναπληρωματικού Ιωαννίδη, ετοιμοπόλεμοι είναι άπαντες, ανάμεσά τους και ο Κουίνσι που ξεπέρασε τις μυϊκές ενοχλήσεις. Παράλληλα οι «πράσινοι» θα έχουν τη στήριξη του κόσμου τους για πρώτη φορά μετά τις 18 Μαρτίου και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: sport-fm.gr