Σε ήπιο τόνο μίλησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για την «γκέλα» με τη Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο. Ο ισπανός τεχνικός είπε αυτά που ήθελε πριν φτάσει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τόνισε ότι κανένα ματς δεν χαρίζεται.

«Δεν το πήρατε καθόλου σοβαρά το παιχνίδι. Σας το έχω πει πολλές φορές. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο και κανένας δεν θα μας χαριστεί. Και αυτό το αποτέλεσμα είναι ένα καλό μάθημα για όλους μας», ανέφερε αρχικά ο 48χρονος προπονητής και συνέχισε:

«Όλοι θέλουν να κερδίζουν τον πρώτο. Εμείς παραμένουμε πρώτοι, αν και έχουμε δύο παιχνίδια περισσότερα από τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να συνέλθουμε. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μην αδικείτε τους εαυτούς σας».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδας για το αυριανό παιχνίδι με τον Θρασύβουλο για τους «16» του Κυπέλλου.

Ο Βαλβέρδε δεν φαίνεται ότι υπολογίζει τους Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα, ενώ εκτός αναμένεται να μείνουν Μανιάτης και Χολέμπας. Αντίθετα, δεν αποκλείεται να γίνει μία αλλαγή και να παίξει ο Δασκαλάκης αντί του Μέγιερι, όπως είχε γίνει στον αγώνα με τον Πιερικό για την ίδια διοργάνωση.

Πηγή: sport-fm.gr