Η απανθρακωμένη σορός μιας γυναίκας εντοπίστηκε από πυροσβέστες μέσα σε κτίριο επαγγελματικής χρήσης, στο Πάτημα Χαλανδρίου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα δεν κατάφερε να απομακρυνθεί εγκαίρως από το κτίριο της επιχείρησης που κάηκε, με αποτέλεσμα να βρει σοκαριστικό θάνατο.

Πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open αναφέρουν πως πρόκειται για μητέρα δύο παιδιών.

«Χάσαμε τη φίλη, τη Νάντια. Τη γνώριζα πολλά χρόνια. Χάσαμε μια πολύ καλή φίλη και συνάδελφο», δήλωσε στην ΕΡΤ γείτονας της επιχείρησης.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είπε επίσης στην ΕΡΤ: «Πώς δεν έφυγε, δεν μπορώ να καταλάβω. Εργαζόταν σε εμένα 20-25 χρόνια. Έχω περίπου 14 υπαλλήλους, είχαν σχολάσει από νωρίς γιατί δεν είχε δουλειά. Αλλά πώς έμεινε εδώ μέσα, δεν μπορώ να καταλάβω. Κι εγώ τα έχω χαμένα, δεν ξέρω τι να σας πω, κι εγώ εκπλήσσομαι από ό,τι συνέβη».

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μίλησε και στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. «Εγκλωβίστηκε χωρίς να το καταλάβει; Νόμιζε ότι θα σωθεί; Δεν ξέρω…», είπε για την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρόκειται για γυναίκα 60-62 ετών, αλλοδαπή, η οποία διέμενε πολλά χρόνια στην Ελλάδα και εργαζόταν στον συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο.

Πιθανολογείται πως η γυναίκα εγκλωβίστηκε, όταν νωρίτερα το μέτωπο της φωτιάς είχε κυκλώσει την περιοχή και δεν μπόρεσε να διαφύγει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός εντοπίστηκε σε επιχείρηση ανθοστολισμών στην οδό Αναπαύσεως και Στρατονίκης στο Πάτημα Χαλανδρίου. Το κτίριο έχει καταστραφεί ολοσχερώς με την οροφή του να έχει καταρρεύσει. Κατά πάσα πιθανότητα το θερμικό φορτίο γκρέμισε τη μεταλλική σκεπή, με αποτέλεσμα η γυναίκα να εγκλωβιστεί και να χάσει τη ζωή της.