Συνεχίζει να καίει η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή του Βαρνάβα και από εκεί εξαπλώθηκε σε μεγάλο μέρος της βορειοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, κάπως καλύτερη η κατάσταση σήμερα από πλευράς ανέμων στο νομό Αττικής, παρόλα αυτά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα συναντάμε ριπές των βοριάδων κοντά στα 7 μποφόρ γι’ αυτό και θα πρέπει να παραμείνουμε σε ετοιμότητα.

Το βράδυ θα πέσουν αρκετά οι εντάσεις των ανέμων όμως αυτό δεν θα πρέπει να μας καθησυχάσει μιας και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα βλέπουμε έντονα σκαμπανεβάσματα στις εντάσεις των ανέμων με τα δυσκολότερα ίσως να αφορούν το διάστημα Πέμπτη με Σάββατο.

Κάπως καλύτερη η κατάσταση σήμερα από πλευράς ανέμων στο νομό Αττικής, παρόλα αυτά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα συναντάμε ριπές των βοριάδων κοντά στα 7 μποφόρ γι' αυτό και θα πρέπει να παραμείνουμε σε ετοιμότητα. Το βράδυ θα πέσουν αρκετά οι εντάσεις των ανέμων όμως αυτό δεν θα πρέπει να μας καθησυχάσει μιας και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα βλέπουμε έντονα σκαμπανεβάσματα στις εντάσεις των ανέμων με τα δυσκολότερα ίσως να αφορούν το διάστημα Πέμπτη με Σάββατο. Καλή δύναμη!

Posted by Klearhos Marousakis on Monday, August 12, 2024