Η ηθοποιός Courtney Cox, η οποία έγινε η καλύτερή μας φίλη ως πρωταγωνίστρια της σειράς «Φιλαράκια», διαθέτει πλέον το δικό της brand με καθαριστικά και αρωματικά χώρου που ονομάζεται «Homecourt lifestyle» και κάπως μας θυμίζει την εμμονή της Monica Geller με την καθαριότητα.

Πλέον λανσάρει και προϊόντα skincare καθώς και αρώματα τα οποία δημιούργησε με αφορμή αλλά και μαζί με την κόρη της Coco Arquette. Στον επίσημο λογαριασμό του brand η ηθοποιός σχολίασε τη νέα της κολεξιόν γράφοντας: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που παρουσιάζω την Cocomoi Body Collection, τη νέα μας σειρά πολυτελών προϊόντων περιποίησης σώματος. Έχει ένα ζεστό, φρέσκο, αλλά εκλεπτυσμένο άρωμα με νότες καρύδας, κέδρου και σύκου. Έχει επίσης στοιχεία του χαρακτηριστικού μου αρώματος, Cece, που συμβολίζει τη σύνδεσή μου με την κόρη μου, την Coco… Η έμπνευση για την Cocomoi».

H συγκεκριμένη συλλογή διαθέτει ένα έλαιο, ένα body butter, ένα body mist, ένα body wash και ένα κερί. Οι συσκευασίες τους είναι minimal και ακολουθούν τη γενικότερη αισθητική της Courtney Cox. Σε παλαιότερη συνέντευξη στο Refinery29, η Courtney εξήγησε: «Θα έλεγα ότι η Monica λειτουργεί πολύ καλά με τις νότες από την Cocomoi. Είναι μια δυναμική γυναίκα και αυτό το άρωμα έχει πιπέρι. Είναι ένα πολύ φρέσκο και ζεστό άτομο, και έχουμε λίγη καρύδα και κρεμώδες σύκο στο άρωμα. Τέλος, το κάρδαμο έχει νόημα, αφού της αρέσει να μαγειρεύει».