Για πολύ καιρό οι live-action ταινίες Transformers αγνοούσαν μια από τις πιο σημαντικές ιστορίες του έπους, κάτι που το Transformers One πρόκειται να διορθώσει.

Παρά τη σημασία του Optimus Prime και του Megatron στις ταινίες Transformers, ποτέ μέχρι τώρα δεν εξερεύνησαν την κοινή τους ιστορία. Οι ταινίες Transformers ξεκίνησαν δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στους ανθρώπους, με τον Optimus Prime και την υπόλοιπη συμμορία να φτάνουν στη Γη με τις σημερινές τους μορφές και όχι με τον Orion Pax.

Τι θα δούμε στην ταινία Transformers One

Σύμφωνα με το screenrant.com, η ταινία, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να ακολουθήσει μια εντελώς νέα προσέγγιση στο franchise, επαναπροσδιορίζοντας πολλούς από τους εμβληματικούς χαρακτήρες και λειτουργώντας ως prequel για την κύρια ιστορία των Transformers. Η ταινία έχει πολλές δυνατότητες, με αυτό το prequel setting να σημαίνει ότι μπορεί επιτέλους να εξερευνήσει αυτή τη βασική ιστορία των Transformers.

Το Transformers One αναλαμβάνει ένα κομμάτι του έπους που δεν έκαναν οι live-action ταινίες, με το prequel να εστιάζει στο παρελθόν του Optimus Prime και του Megatron ως φίλοι.

Transformers One

Ο Optimus Prime και ο Megatron είναι ο κύριος πρωταγωνιστής και ο ανταγωνιστής της σειράς Transformers αντίστοιχα, αποτελώντας δύο από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες της σειράς. Παραδόξως, όμως, το παρελθόν τους έχει λάβει πολύ μικρή ανάπτυξη στις ταινίες Transformers, γι’ αυτό και το Transformers One είναι τόσο συναρπαστικό.

Το Transformers One θα είναι μια ιστορία καταγωγής, που θα διαδραματίζεται στον πλανήτη Cybertron. Θα επικεντρωθεί στις μεταμορφώσεις του Orion Pax και του D-16 σε Optimus Prime και Megatron, εξηγώντας πώς από φίλοι κατέληξαν θανάσιμοι εχθροί. Η προσαρμογή κινουμένων σχεδίων είναι το πρώτο έργο εδώ και καιρό που επιχειρεί να καλύψει αυτή την ιστορία, γι’ αυτό και είναι τόσο συναρπαστικό για πολλούς των Transformers.