Υλικά

  • 2 φιλέτα σολομού, χωρίς κόκαλα
  • 1 κ. σ. αποξηραμένο βασιλικό
  • 1 ντομάτα, σε λεπτές φέτες
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς και στρώστε ένα ταψί με μία λαδόκολλα.
  2. Τοποθετήστε τα φιλέτα σολομού στο ταψί, πασπαλίστε με βασιλικό, τοποθετήστε από πάνω φέτες ντομάτας, περιχύστε με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με παρμεζάνα.
  3. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι ο σολομός να είναι αδιαφανής στο κέντρο και η παρμεζάνα να ροδίσει ελαφρά στην κορυφή, περίπου 20 λεπτά.