Υλικά
- 2 φιλέτα σολομού, χωρίς κόκαλα
- 1 κ. σ. αποξηραμένο βασιλικό
- 1 ντομάτα, σε λεπτές φέτες
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς και στρώστε ένα ταψί με μία λαδόκολλα.
- Τοποθετήστε τα φιλέτα σολομού στο ταψί, πασπαλίστε με βασιλικό, τοποθετήστε από πάνω φέτες ντομάτας, περιχύστε με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με παρμεζάνα.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι ο σολομός να είναι αδιαφανής στο κέντρο και η παρμεζάνα να ροδίσει ελαφρά στην κορυφή, περίπου 20 λεπτά.