Ο Βρετανός τερματοφύλακας των «πράσινων» τόνισε πως το ματς τέλειωσε στο 3-0 και αυτό πιστεύει πως οφείλεται περισσότερο στην έλλειψη συγκέντρωσης, πως το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ ήταν μια απόφαση ελάχιστων δευτερολέπτων και πως θα πρέπει να κοιτάξουν το καλύτερο δυνατό στα επόμενα ματς για να απειλήσουν τον Ολυμπιακό για τον τίτλο.

Αναλυτικά: «Πληρώσαμε το απίστευτα κακό ξεκίνημα που κάναμε στο παιχνίδι. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, πρέπει να μπαίνεις στο ματς και να είσαι σε εγρήγορση. Εμείς κάναμε ακριβώς το αντίθετο, ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε πολύ γρήγορα για εμάς με τα τρία γκολ που δεχτήκαμε.

Είμαστε απογοητευμένοι, έπρεπε να τα έχουμε καταφέρει καλύτερα, να έχουμε μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση, αλλά, δυστυχώς, δεν το κάναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι προσπαθήσαμε, ήταν αργά.

Σίγουρα, το πρώτο γκολ έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Ήταν σε ένα σημείο που καμία ομάδα δεν είχε απειλήσει. Ήταν μια γρήγορη φάση, ο διαιτητής πρέπει να αποφασίσει σε κλάσματα δευτερολέπτου. Εγώ διαμαρτυρήθηκα έντονα, γιατί θεώρησα πως δεν υπήρξε καν παράβαση.

Ήταν σημαντικό, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έπρεπε να αντιδράσουμε διαφορετικά, παρά το γκολ, είναι λάθος μας που δεν το κάναμε.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Είδαμε το παιχνίδι πριν, τον είδαμε να νικά, το γεγονός ότι πήγε τη διαφορά στους έξι βαθμούς μας έβαλε ακόμα μεγαλύτερη πίεση για τη νίκη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα, πρέπει, από την πλευρά μας, να κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ακολουθούν σημαντικά και δύσκολα ματς, πρέπει να βελτιωθούμε και να κοιτάξουμε να τα κερδίσουμε».

Ο Νίκος Καρέλης συμπλήρωσε πως: «Δεχτήκαμε τρία γκολ πολύ γρήγορα, ξεκινήσαμε από ένα λάθος δικό μου και δεχτήκαμε το πρώτο με πέναλτι. Στη συνέχεια, άλλα δύο και βρεθήκαμε πίσω με 3-0. Δεν μπήκαμε καλά θα έλεγα, ενώ κρατούσαμε στην αρχή δυνάμεις και κλείναμε τους χώρους, δεχτήκαμε τα τρία γκολ όπως είπα σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο τρέξαμε περισσότερο, προσπαθήσαμε, βγάλαμε πάθος περισσότερο, αλλά είναι μια κακή εμφάνιση και δεν μπορείς να πεις πολλά.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας. Πιστεύω από ένα δικό μου ατομικό λάθος και ακόμα ένα από ένα συμπαίκτη μου, εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Εμείς φταίμε, θα προσπαθήσουμε να το αφήσουμε πίσω μας και κοιτάμε το ματς με τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο.

Κάναμε ένα κακό παιχνίδι, θα δούμε τα λάθη μας, να τα βελτιώσουμε και να μην τα ξανακάνουμε. Είναι δύσκολο να αφήσουμε πίσω το αποψινό ματς, όμως έχουμε δείξει ότι κοιτάμε τα λάθη που κάνουμε, προσπαθούμε να τα ξεπεράσουμε και φτιάχνουμε την ψυχολογία μας για το επόμενο ματς.

Από εμάς εξαρτάται να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια και να είμαστε κοντά στον Ολυμπιακό, θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, γιατί είμαστε Παναθηναϊκός και έτσι πρέπει».

Ο Γιώργος Κουτρουμπής τόνισε πως: «Ξέραμε πως είναι ένα δύσκολο ματς, ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός φέτος, αλλά δυστυχώς δεν αντεπεξήλθαμε όπως θα θέλαμε. Χάσαμε με ένα ‘βαρύ’ σκορ. Αυτά τα δέκα λεπτά που φάγαμε τα τρία γκολ ήταν το ‘κλειδί’ του αγώνα. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια.

Δεν πιέσαμε όπως έπρεπε τον ΠΑΟΚ, βρήκε κενούς χώρους και το εκμεταλλεύτηκε. Έβαλε εύκολα τρία γκολ. Ήρθε και το πρώτο γκολ, το οποίο ήταν με πέναλτι, το οποίο ακούσαμε ήταν έξω από την περιοχή, δεν είμαι σίγουρος τώρα και ήρθε αυτή η ‘βαριά’ ήττα.

Τους περιμέναμε πάρα πολύ χωρίς λόγο στο πρώτο ημίχρονο, δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε να παίζουμε. Ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε αυτό και σκόραρε τρία γκολ.

Μετά από μια τέτοια ήττα, θέλουμε πολύ να κερδίσουμε το ματς του Κυπέλλου, είναι το πρώτο ματς, αλλά και αυτό με την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό.

Χάσαμε πολύτιμο έδαφος για τον τίτλο, γιατί και ο Ολυμπιακός νίκησε σήμερα, αλλά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για το πρωτάθλημα».