Ο Μάριο Μπαλοτέλι συνεχίζει να αναστατώνει τους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Σίτι με την ανώριμη συμπεριφορά του.

Αυτή τη φορά, ο 20χρονος επιθετικός πέταγε βελάκια από τον πρώτο όροφο του προπονητικού κέντρου στους πιτσιρικάδες του παιδικού τμήματος!

«Θα χειριστούμε εσωτερικά το θέμα», ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου της Σίτι αφού ορίστηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «People», όταν ρωτήθηκε ο Μπαλοτέλι για τον λόγο που έκανε κάτι τέτοιο, απάντησε «βαριόμουν και δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω». Το να είσαι επαγγελματίας αθλητής και να έχεις τέτοιου τύπου συμπεριφορά προκαλεί εύλογα ερωτήματα.

Το καλό είναι πως δεν τραυμάτισε κάποιον από τους πιτσιρικάδες της Μάντσεστερ Σίτι που βρίσκονταν έναν όροφο κάτω. Το κακό, πως δεν ωριμάζει με τίποτα το μυαλό του, αφού δείχνει να μην έχει συναίσθηση του τι ακριβώς σημαίνει επαγγελματίας αθλητής…

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι απουσίαζε αλλά αναμένεται να συναντηθεί με τους ιθύνοντες της ομάδας στο συμβούλιο για να συζητήσει το θέμα, αφού ο Ιταλός δεν συμμορφώνεται παρά τις συνεχείς συστάσεις που έχει δεχτεί. Άλλωστε δεν είναι πολλές οι μέρες που η απρεπή του συμπεριφορά οδήγησε στην αποβολή του στο ματς με την Ντιναμό Κιέβου, κάτι που εξόργισε τους ανθρώπους των «Πολιτών».

Πηγή: sport-fm.gr