Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου τον 50χρονο, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας 47χρονης που συγκλόνισε την Κρήτη. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο ίδιος έκρυψε το πτώμα της άτυχης γυναίκας σε βαρέλι στο χωράφι του.

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης στον κατηγορούμενο, μετά την ολοκλήρωση της εκδίκασης της υπόθεσης, η οποία  ολοκληρώθηκε, αργά το βράδυ της Τρίτης. Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος μέχρι την τελευταία στιγμή υποστήριζε σθεναρά την αθωότητά του.

Εκτός αυτού, ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 3 χρόνια και 6 μήνες φυλάκιση για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, και του επιβλήθηκε επιπλέον χρηματικό πρόστιμο 10.300 ευρώ

Η 47χρονη εργαζόταν ως καθαρίστρια σε βρεφονηπιακό σταθμό και είχε εξαφανιστεί από τις 13 Μαΐου, σύμφωνα με τη σχετική δήλωση που είχε κάνει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ο γιος της. Ωστόσο, μόλις 10 ημέρες αργότερα, οι αρχές με τη συνδρομή σκύλου της ΕΜΑΚ, εντόπισαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας κρυμμένο σε βαρέλι στο χωράφι του φερόμενου ως δράστη.