Ο φακός τον εντόπισε σε τρυφερές στιγμές με μία γυναίκα – μυστήριο στο πρωτάθλημα Euro 2012 μερικές βδομάδες αφού χώρισε με την έγκυο φίλη του Raffaella Fico. Και τώρα ήρθε η νεαρή κοπέλα να αποκαλύψει τα μυστικά αυτής της σχέσης, η οποία όπως ισχυρίζεται η ίδια, είχε διάρκεια 18 μήνες. Σε διπλό τα μπλό φαίνεται πως το έπαιζε ο Mario Balotelli.

Η Dahiana Rojas είναι μια 19χρονη σερβιτόρα από την Γένοβα της Ιταλίας η οποία λέει ότι το ειδύλλιο με τον ποδοσφαιριστή ξεκίνησε πριν 18 μήνες, όταν της έκανε καμάκι με την Ferrari του και της ζήτησε να βγούνε ραντεβού.

«Ήταν σαν να παίζω σε ταινία. Του έδωσε το κινητό μου και εκείνος με πήρε το ίδιο βράδυ» εξομολογείται σε ιταλικό περιοδικό.

Το ζευγάρι, όπως ισχυρίζεται η ίδια, πέρασε ένα βράδυ μαζί σε κλαμπ ενώ ακολούθησαν πολλές νυχτερινές συναντήσεις και γλυκά μηνύματα στο κινητό.

Όταν όμως είδε την φωτογραφία τους με την Rafaella κατάλαβε πολλά. Μάλιστα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για αυτόν λέει ότι είναι ρομαντικός και τρυφερός και όχι όπως τον παρουσιάζουν.

Όπως εξομολογείται ο ίδιος δεν είχε αναφέρει ποτέ το όνομα της Rafaella. Όταν εκείνη έμαθε από τα περιοδικά ότι η Rafaella περιμένει το παιδί του έπαθε σοκ. Του έστειλε μήνυμα για εξηγήσεις αλλά εκείνος δεν απάντησε ποτέ.

Παρόλο που έχει να του μιλήσει μαζί του από το τέλος του Euro, λέει ότι εξακολουθεί να είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του και με ένα τηλεφώνημα είναι έτοιμη να γυρίσει κοντά του.