Οι γιορτές πλησιάζουν και οι περισσότερες από εμάς θέλουμε να προλάβουμε να αποκτήσουμε καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η ανανέωση επιβάλλεται έπειτα από μια δύσκολη χρονιά που φτάνει στο τέλος της, προσδοκώντας σε μια νέα, περισσότερο δημιουργική και αισιόδοξη.

Τώρα είναι η ευκαιρία, να κάνουμε στον εαυτό μας ένα “δώρο” ομορφιάς αυτές τις γιορτινές μέρες και να εντυπωσιάσουμε τους πάντες.

Υπάρχουν αρκετές θεραπείες αναζωογόνησης προσώπου, οι οποίες επιτρέπουν να δείχνετε νεότερη δίχως να απαιτείται πλαστική χειρουργική. Χάρη σε αυτές η επιδερμίδα σας θα έχει μια υγιή λάμψη, θα βελτιωθεί η χαλάρωση του δέρματος και οι γραμμές έκφρασης θα μαλακώσουν.

Στο  σύγχρονο ιατρείο της Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου Dr. Eιρήνης Δ. Λαγογιάννη, στη Γλυφάδα, μπορεί κανείς να απολαύσει υπέροχες θεραπείες καθαρισμού, ενυδάτωσης, αναδόμησης, σύσφιξης και αντιγήρανσης, πάντα με τη συνδρομή μηχανημάτων και συσκευών τελευταίας τεχνολογίας.

Θεραπείες που μπορείτε να ακολουθήσετε:

Botox. Το Botox αποτελεί την επανάσταση στην αισθητική δερματολογία. Είναι μια ανώδυνη θεραπεία η οποία πετυχαίνει να εξαλείψει τις ρυτίδες έκφρασης προσώπου και λαιμού. Βελτιώνει αισθητά τις ρυτίδες στο μεσόφρυο και γύρω από τα μάτια.

Είναι ανώδυνη εφαρμογή που διαρκεί μόλις 30 λεπτά, ανώδυνα, χωρίς αποθεραπεία και το αποτέλεσμα διαρκεί έως και 6 μήνες. 

Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος. Το υαλουρονικό οξύ είναι ίσως η πιο δημοφιλής θεραπεία για το γέμισμα των ρυτίδων στο πρόσωπο. Έχει την ιδιότητα να προσθέτει όγκο στο δέρμα, επιτρέποντας όμως στο πρόσωπο να διατηρεί τη φυσική του έκφραση.

Με το υαλουρονικό επιτυγχάνεται η διόρθωση σε ρυτίδες κάθε είδους, ουλές και σημάδια, τονίζονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου, τα σημεία που θέλουμε να προσθέσουμε όγκο. (χείλη, μάγουλα)

Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί μετά από 10 -14 μήνες.

Fractional Laser – Mosaic. Μια ολοκληρωμένη και γρήγορη μέθοδος αντιγήρανσης που διαρκεί μόλις 15 λεπτά. Η θεραπεία ενδείκνυται για βελτίωση του τόνου του δέρματος, βελτίωση στις ουλές από ακμή, μείωση των ρυτίδων καθώς και αποκατάσταση των βλεφάρων. Στο Fractional Laser τελευταίας γενιάς, χρησιμοποιούνται ακτίνες laser οι οποίες χωρίζονται σε δεκάδες λεπτές δέσμες που κάνουν επιλεκτική σάρωση όλης της επιφάνειας του δέρματος. Η ισχυρή δέσμη laser δρα βαθιά μέσα στο δέρμα και απομακρύνει τα γηρασμένα κύτταρα. Συνήθως απαιτούνται 4-6 συνεδρίες. Έχει μεγάλη διάρκεια, είναι αναίμακτη και χωρίς πόνο. Γίνεται χωρίς αναισθησία και έχει άμεσα αποτελέσματα σε 1- 2 εβδομάδες.

Μεσοθεραπεία. Η Μεσοθεραπεία στοχεύει στο μεσαίο στρώμα του δέρματος. Μέσω αυτής της τεχνικής αποκαθίστανται οι  φθορές που προκαλούνται από το πέρασμα των χρόνων. Πρόκειται για μία μέθοδο κατά την οποία διοχετεύονται μικρές ποσότητες ουσιών με τη βοήθεια πολύ μικρών και λεπτών βελόνων, στο κατώτερο χόριο, στο μεσαίο στρώμα του δέρματος. (Ετερόλογη Μεσοθεραπεία)

Οι ουσίες που συνήθως χρησιμοποιούνται είναι ενεργά συστατικά,  αμινοξέα,  και αντιοξειδωτικές ουσίες καθώς και διαλύματα υαλουρονικού οξέος. Οι ουσίες αυτές έχουν ιδιαίτερα ισχυρή αντιγηραντική δράση.

Το διάλυμα αποτελείται από υαλουρονικό με πολυπεπτίδια, πολυβιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Η Μεσοθεραπεία είναι μια ανώδυνη θεραπεία που διαρκεί 15 με 20 λεπτά.

Είναι μία μη χειρουργική θεραπεία που αναζωογονεί το δέρμα, προκαλεί σύσφιξη, σβήνει μικρές γραμμές & ρυτίδες και προσφέρει λάμψη και νεανική όψη.

Επειδή το πέρασμα του χρόνου γίνεται πολύ γρήγορα, μην αφήσετε αυτά τα Χριστούγεννα να περάσουν έτσι… Γιατί η ομορφιά δεν έχει ηλικία και η παρατεταμένη νεότητα δεν είναι απλώς θέμα τύχης.

Εμπιστευτείτε τη λάμψη της επιδερμίδας σας στα χέρια του/της δερματολόγου σας!

Η Dr. Ειρήνη Δ.Λαγογιάννη, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος μας παρέχει με απόλυτη ασφάλεια στο χώρο του ιατρείου της, όλες τις θεραπείες κλινικής, αισθητικής και επεμβατικής δερματολογίας με τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους θεραπειών. Στο ιατρείο, κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα και δίνονται οι καλύτερες δυνατές λύσεις για κάθε είδους πρόβλημα μέσα από μια σειρά δερματολογικών, αισθητικών και laser σύγχρονων μεθόδων με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Ευχαριστούμε θερμά για τις πολύτιμες συμβουλές τη Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο Dr.  Ειρήνη Δ. Λαγογιάννη.

Η Ειρήνη Δ.Λαγογιάννη είναι:

•    Διδάκτωρ Μsc, Iατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

•    Τ. Επιστημονικός Συνεργάτης «Νοσ. Α. Συγγρός»

•    Μέλος Ευρωπαικής Ακαδημίας Δερματολόγων -Αφροδισιολόγων

•    Μέλος CAMIG

Ιατρείο:  Φοίβης 46, Γλυφάδα, 210 8985811

laderma.gr

facebook

instagram