Βίντεο-ντοκουμέντο από πρόσφατη επίθεση του «Δράκου της Ομόνοιας» σε 30χρονη γυναίκα «βλέπει το φως της δημοσιότητας».

Στο βίντεο, που έδειξε το «MEGA», η 30χρονη ακούγεται να δίνει μάχη με τον επίδοξο βιαστή της, για να μπορέσει να γλιτώσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 03:25 στην Ομόνοια. Στο βίντεο ο δράστης φαίνεται να φορά λευκή μπλούζα και να ακολουθεί την κοπέλα στα στενά της περιοχής. Σε ένα από αυτά, ο δράστης, σύμφωνα και με όσα ανέφερε στην καταγγελία της η 30χρονη, κατάφερε να την ακινητοποιήσει, ενώ της άρπαξε το κινητό, ώστε να μην μπορέσει να επικοινωνήσει με τις Αρχές. Στη συνέχεια, την έπιασε από το λαιμό και προσπάθησε να τη βιάσει.

Για περίπου 4 λεπτά η γυναίκα πάλευε, για να αποφύγει τον βιασμό. Στο βιντεοληπτικό υλικό ακούγεται, μάλιστα, να φωνάζει. «Άσε με ήσυχη, γιατί θα ”φας” χαστούκι. Άσε με ήσυχη. Τι θέλεις μωρέ; Άσε με ήσυχη. Ρε φίλε, άσε με ήσυχη! Ρε… άσε με λίγο». Και συνεχίζει φωνάζοντας: «Άσε με… Άσε με!».

Στη συνέχεια, η ίδια ακούγεται να ζητά βοήθεια: «Σε παρακαλώ! Σε παρακαλώ…Βοήθεια!». Λίγο αργότερα ακούγεται η φωνή ενός άνδρα, που περνούσε τυχαία από το σημείο, τους βλέπει και λέει δυνατά: «Τι γίνεται εδώ, ρε παιδιά;».

Ο δράστης συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος και σε βάρος του έχουν γίνει κι άλλες καταγγελίες.