Πρόκειται  για μια εξειδικευμένη, μη επεμβατική και εντελώς ανώδυνη εφαρμογή. Η συνδυαστική δράση του μείγματος ενεργού άνθρακα και του Nd:YAG laser, ελαχιστοποιεί τις μικρο ατέλειες του δέρματος , χαρίζοντας στο πρόσωπο λάμψη και εξαιρετική υφή ,άμεσα και χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Γι΄αυτό και πολύ γρήγορα η συγκεκριμένη θεραπεία έγινε πολύ γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Γιατί να δοκιμάσετε την Black doll treatment;

  • είναι απόλυτα ανώδυνη
  • συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους
  • μειώνει την επανεμφάνιση λευκών και μαύρων στιγμάτων
  • βοηθά στην ρύθμιση του ακνεϊκού δέρματος & στις βλάβες από ακμή
  • αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας
  • βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας
  • ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου
  • μειώνει τις επιφανειακές ρυτίδες
  • επαναφέρει την φυσική δομή και την λάμψη του δέρματος

Ποια ακριβώς είναι η διαδικασία;

Αφού εφαρμόσουμε μια λεπτή στρώση carbon gel στην επιδερμίδα,αφήνουμε λίγα λεπτά ώστε να ενσωματωθεί. Έπειτα , ταχείς και υψηλής έντασης παλμοί από το laser “χτυπούν “ την επιδερμίδα, καταστρέφοντας το σμήγμα από τους φραγμένους πόρους και τις επιφανειακές στιβάδες της. Καθώς το carbon gel αφαιρείται με το laser , παράγεται ήπια θερμότητα, η οποία εισχωρεί στο χόριο διεγείροντας τον φυσικό μηχανισμό παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.  Έτσι, ουσιαστικά προάγεται η ανάπλαση και αναδιαμόρφωση της επιδερμίδας. Επιπρόσθετα, το laser στοχεύει επιλεκτικά ατέλειες στο δέρμα όπως διευρυμένους πόρους,δυσχρωμίες ,ουλές , σημάδια , τραχύτητα ,και τις εξυγιαίνει.  Έπειτα ακολουθεί εφαρμογή ειδικής μάσκας προσώπου (nanomask) και το αντίστοιχο serum . Πάντοτε ολοκληρώνουμε την θεραπεία με  αντηλιακή κρέμα υψηλής προστασίας.

Γιατί στο Kallisti Medical;

Γιατί στο Καllisti Medical , δεν κάνουμε απλώς μια εφαρμογή carbon mask με Nd:YAG Laser.

Υπάρχει ειδικό ολοκληρωμένο πρωτόκολλο (QS,OP &PT MODE) μαζί με QS frac mode, ώστε να παρεμβαίνουμε κατά το μέγιστο δυνατό σε επίπεδο ανάπλασης, σύσφιξης, διόρθωσης χρώματος και λάμψης. Η θεραπεία διαρκεί περίπου 50 λεπτά και αμέσως μετά μπορεί κανείς να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του χωρίς περιορισμό. Απαραίτητη είναι η χρήση αντηλιακής κρέμας, με υψηλό δείκτη προστασίας.

Πόσο συχνά μπορεί να εφαρμοστεί;

Η Black Doll Laser treatment είναι μία θεραπεία χωρίς παρενέργειες , που μπορεί να γίνει είτε πριν από κάποια ειδική περίσταση , για μία εντυπωσιακή εμφάνιση, είτε ως πρωτόκολλο θεραπείας για συγκεκριμένο στόχο. Σε κάθε περίπτωση σε συνεννόηση με τον ιατρό γίνεται ο σχεδιασμός της θεραπείας . Αυτό καθορίζει τον αριθμό και την συχνότητα της. Συνήθως μια ακολουθία 4-6 θεραπειών δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ οι θεραπείες μπορούν να συνεχιστούν με άλλη συχνότητα ώστε να διατηρηθεί το πρόσωπο λαμπερό και υγιές.

Για περισσότερες πληροφορίες: kallisti-medical.gr