Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απασχολεί καθημερινά τον αγγλικό Τύπο λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων της στις πρώτες αγωνιστικές της Premier League και τώρα προέκυψε θέμα και με έναν οπαδό της που… έβαλε κοριό στα αποδυτήριά της πριν τον εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ένας οπαδός των «κόκκινων διάβολων» κατάφερε να μπει στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων στο γήπεδο της Άστον Βίλα και έβαλε κοριό ώστε να ακούσει όσα θα έλεγαν ο Έρικ Τεν Χαγκ και οι παίκτες του.

Ο οπαδός έβαλε, συγκεκριμένα, ένα κινητό τηλέφωνο-κοριό και το ενεργοποίησε από απόσταση ακούγοντας όσα ειπώθηκαν από τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας του, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα τα… ακούσουμε και όλοι οι υπόλοιποι. Στόχος του φαρσέρ, άλλωστε, ήταν να ικανοποιήσει τη δική του περιέργεια και όχι όλων. Δεν είχε σκοπό, δηλαδή, να δημιοσιοποιήσει όσα θα κατέγραφε ο κοριός.

Παρ’ όλα αυτά, προσθέτει ο αγγλικός Τύπος, στις τάξεις της Premier League επικρατεί ανησυχία για το πώς κατάφερε ο συγκεκριμένος οπαδός να περάσει από τα μέτρα ασφαλείας και να φτάσει ως τα αποδυτήρια, με τη γηπεδούχο Άστον Βίλα να έχει ήδη αρχίσει έρευνα για το γεγονός.