Σε ζευγάρι ηλικιωμένων αλλοδαπών ανήκουν οι σοροί που εντοπίστηκαν νωρίτερα το μεσημέρι, σε μονοκατοικία στην οδό Καΐρη, στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη. στη Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία 72χρονη γυναίκα και τον 74χρονο σύζυγό της.

Οι δύο σοροί βρέθηκαν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και ο ίδιος ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.

Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής, καθώς και κλιμάκιο της αστυνομίας που ερευνά το χώρο.

Οι δυο σοροί ανήκουν σε ανδρόγυνο ηλικιωμένων υπηκόων Μ. Βρετανία που διέμεναν στην Ελλάδα αρκετά χρόνια. Νοίκιαζαν τη συγκεκριμένη μονοκατοικία της οδού Καΐρη τα τελευταία 9 χρόνια.

Είχαν καιρό να επικοινωνήσουν με τον ιδιοκτήτη

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε καιρό να επικοινωνήσει με το ζευγάρι. Σήμερα το πρωί πήγε από εκεί για να τους αναζητήσει. Χτύπησε την πόρτα αλλά δεν του απάντησε κανείς. Ειδοποίησε την Αστυνομία και κλειδαρά για να ανοίξει την είσοδο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό της γυναίκας στο ισόγειο. Κατέβηκαν στο υπόγειο και βρήκαν τη σορό του άντρα στο υπνοδωμάτιο. Η πόρτα του υπνοδωματίου ήταν κλειστή. Μπροστά της είχε τοποθετηθεί ένα σακ βουαγιάζ. Λειτουργούσε το κλιματιστικό και ο ανεμιστήρας.

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας και της εγκληματικής ενέργειας καθώς στο ισόγειο βρέθηκε φάκελος που έγραφε «rent» και είχε τα ενοίκιο του Οκτωβρίου.