Μικρότερο σπίτι, ανάγκη για πιο λειτουργικά έπιπλα.

Τα σύγχρονα έπιπλα πρέπει να συμβαδίζουν με τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας και πέραν του εξωραϊσμού του χώρου μας να προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις στην καθημερινότητά μας.


Τα πολυλειτουργικά έπιπλα για πολλά χρόνια χαρακτηρίζονταν από κλασικές και περιορισμένες από άποψη αισθητικής γραμμές για λόγους κυρίως κατασκευαστικούς. Ευτυχώς σήμερα οι επιλογές μας σε αυτόν τον τομέα καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς.

Κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο!

Ιδανική λύση όταν οι ντουλάπες δεν αρκούν και τα συρτάρια φρακάρουν από το πολύ περιεχόμενο. Πολύ εύκολα κάτω από το μοντέρνο κρεβάτι μας κρύβουμε σεντόνια, πετσέτες, ρούχα μίας άλλης εποχής.

Καναπές μόνο… δε λέει…

Ο καναπές μας μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ χρήσιμο & πολυλειτουργικό έπιπλο από μόνο του καθώς σε αυτόν εκτός από το να βλέπουμε τηλεόραση, να τσιμπάμε, να διαβάζουμε και γενικώς να αράζουμε…
…τώρα μπορούμε και αποθηκεύουμε τα πράγματά μας
και να φιλοξενούμε με περίσσια άνεση τους φίλους μας!

Αλλά και σε άλλα έπιπλα η λειτουργικότητα μπορεί να δώσει ένα άλλο αέρα στο χώρο μας ανάλογα με τη διάθεση και τις ανάγκες μας.

Όλα τα γνωστά brand επενδύουν στα πολυλειτουργικά έπιπλα, φέρνοντας στο σπίτι σας κομψότητα, άνεση και λύσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.

Η Ιstikbal, αποτελεί μία από τις 5 μεγαλύτερες παγκοσμίως πολυεθνικές επιχειρήσεις στο χώρο του επίπλου και των στρωμάτων με εργοστάσια παραγωγής στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη Ρωσία, στην Τουρκία, στην Ουκρανία, και στη Γερμανία.

Επενδύοντας στην ποιότητα και στη λειτουργικότητα κατασκευάζει εξαιρετικά έπιπλα σε προνομιακές τιμές για κάθε γωνιά του σπιτιού σας.

www.istikbalhome.gr