Στις 30 Ιουνίου η Αθήνα φιλοξένησε την τελική φάση του Reebok CrossFit Fitness Championship, για την Ελλάδα, τη Σερβία και την Κροατία, με περισσότερους από 700 θεατές να συγκεντρώνονται στο water plaza στο Ολυμπιακό συγκρότημα Φαλήρου, για να εμψυχώσουν τους 47 συμμετέχοντες!

Σε μία μέρα γεμάτη έντονες στιγμές δράσης, έντασης και αδρεναλίνης, με μία απροσδόκητη σειρά ασκήσεων CrossFit – τέσσερα σετ (WOD)- το κοινό είχε την ευκαιρία να δει από κοντά του καλύτερους CrossFitters να τα δίνουν όλα και να αποδεικνύουν ότι η ουσιαστική δύναμη προέρχεται μέσα από τη συλλογική προσπάθεια μίας ομάδας που έχει σαν στόχο την επιτυχία!

Το 2012 ήταν μόνο η αρχή! Το Reebok CrossFit μας χάρισε μοναδικές εμπειρίες αποδεικνύοντας ότι το CrossFit δεν είναι απλά ένα ακόμη fitness πρόγραμμα αλλά αποτελεί το απόλυτο πρόγραμμα εκγύμνασης που βασίζεται κυρίως στην ομαδικότητα, τη συντροφικότητα, τις επιδόσεις και το συναγωνισμό! Stay tuned για να δείτε τα όσα θα ακολουθήσουν…!

Το Reebok CrossFit®, είναι ένα πρόγραμμα γυμναστικής που ‘μεταμορφώνει’ το fitness σε ένα δυναμικό, ομαδικό άθλημα και αποτελεί σήμερα το ταχύτερα αναπτυσσόμενο fitness trend σε όλο τον κόσμο! Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ομαδικής γυμναστικής που συνδυάζει ασκήσεις με αρμονικά επαναλαμβανόμενες κινήσεις (όπως κωπηλασία, τρέξιμο, σκοινάκι), γυμναστική εδάφους, ενόργανη γυμναστική και βάρη. Βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας του CrossFit® είναι να προετοιμάζει τους ανθρώπους για το άγνωστο, ανεξαρτήτως τοποθεσίας ή WOD (Workout Of the Day).