Ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Βουτσάς πριν από λίγο καιρό πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του όμως λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν τι πραγματικά του συνέβη. Ο δημοφιλής κωμικός μπορεί να αντιμετώπισε με χιούμορ την κατάστασή του ωστόσο η αλήθεια είναι ότι κινδύνεψε σοβαρά η ζωή του.

Σύμφωνα με την «Espresso», ο Κώστας Βουτσάς κατά το διάστημα νοσηλείας του στον «Κυανό Σταυρό» της Θεσσαλονίκης υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση για να αποφευχθούν άμεσα οποιεσδήποτε επιπλοκές, αφού διαγνώστηκε αιμάτωμα στο κεφάλι του.

Η αμέλεια του ηθοποιού τον έφτασε σε αυτό το σημείο καθώς δεν έπαιρνε το χάπι για την πηκτικότητα του αίματος. Είναι γνωστό πως ο σπουδαίος κωμικός αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά του, αφού έχει υποβληθεί σε αλλαγή βαλβίδας.

«Είμαι πολύ καλά. δεν έχω καθόλου πρόβλημα. Γιατί από τη διάθεση και την αισιοδοξία μου γίνομαι πάντα καλύτερα. Δεν μπορώ να κάνω παρέα με συνομηλίκους μου. Όλο νέους και… νέες! Είμαι κλαμπάκιας, με αδυναμία στο ωραίο φύλο!» δήλωσε χαρακτηριστικά μόλις βγήκε από το νοσοκομείο.

Οι απόψεις του έρχονται σε αντίθεση με τις κόρες του οι οποίες τον λατρεύουν και πολλές φορές τον μαλώνουν ώστε να ξεκουραστεί. Παρά την περιπέτεια της ζωής του ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο θέατρο «Ήβη» στο έργο της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Ο παππούς έχει πίεση».

Αύριο σύμφωνα με πληροφορίες θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί η μετεγχειρητική του πρόοδος.