Εκείνοι που έχουν γεννηθεί στις 5 Αυγούστου είναι σε θέση να φέρουν σε πέρας τις αποφάσεις τους με μεγάλη αποφασιστικότητα και επιμονή. Παρά το γεγονός ότι μπορούν να έχουν συναισθηματική φύση, επιδεικνύουν μια αξιοπρόσεκτη παρουσία πέρα από τα συναισθήματά τους.

Οι περισσότεροι που έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα θα ανακαλύψουν κάποια στιγμή ότι το επίπεδο επιτυχίας τους είναι ανάλογο της ικανότητάς τους να ελέγχουν και να κατευθύνουν την ψυχική ενέργειά τους, διατηρώντας την χωρίς ταλαντεύσεις. Αν και οι περισσότεροι έχουν ψυχικό προσανατολισμό, δεν υπάρχει αμφιβολία για την τεράστια φυσική δύναμη που είναι προικισμένοι. Τέτοια φυσικά πλεονεκτήματα μπορούν να σπαταληθούν ή να χρησιμοποιηθούν με άσχημο τρόπο εάν η δύναμη της θέλησης τους είναι ελλιπής. Μια τάση προς τη βία που τόσο συχνά συνοδεύει αυτήν την ημέρα πρέπει να μετουσιωθεί στις δημιουργικές προσπάθειες, ιδιαίτερα στην περίπτωση των αρσενικών της 5ης Αυγούστου.

Στην πραγματικότητα, η επιθετικότητά τους θα πρέπει να κατευθυνθεί από τη νεαρή ηλικία στον ανταγωνιστικό αθλητισμό και τις σωματικές δραστηριότητες όλων των ειδών. Τα παιχνίδια σκακιού, βίντεο, και καρτών μπορούν να χρησιμεύσουν ως μια διέξοδο για τις μαχητικές τάσεις τους. Όταν οι άνθρωποι της 5ης Αυγούστου εκρήγνυνται από οργή, δεν είναι καθόλου ευχάριστο θέαμα, και είναι ακόμα χειρότερα να είστε ο στόχος της οργής τους. Ιδιαίτερα στις φιλίες και στον έρωτα, μπορούν να υποφέρουν για πολλά έτη πριν μάθουν πώς να συμπεριφερθούν στους αγαπημένους τούς με έναν τρόπο αληθινής φροντίδας. Χρειάζονται την ελευθερία να ενεργήσουν γρήγορα, για να πραγματοποιήσουν αποφάσεις χωρίς περιορισμό. Επομένως, πρέπει πάντα να διατηρήσουν με μέτρο την ανεξαρτησία και την μεμονωμένη πρωτοβουλία.

 Αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι έχουν γεννηθεί αυτήν την ημέρα είναι άτομα μη συνεργάσιμα ή δύσκολο να εργαστούν με άλλους, είναι πιο ευτυχισμένοι όταν ηγούνται της υπεροχής και αγωνίζονται για το κοινό καλό. Ευγένεια και καλοσύνη αποδεικνύονται τελικά πολύ σημαντικά στους δυναμικούς ανθρώπους γεννημένους αυτήν την ημέρα. Ίσως συγκινημένοι από την εκτίμηση και τη γενναιοδωρία ενός σημαντικού αριθμού ανθρώπων, θα θαυμάσουν εκείνο το πρόσωπο που επιδιώκει να τους τιμήσει ή ακόμα και να τους μιμηθεί. Σ

τα πρώτα χρόνια τους, συνήθως βρίσκονται αντιμέτωποι με τις έντονες επιθυμίες και τα πάθη τους, αλλά με το πέρασμα του χρόνου, αντιλαμβάνονται τη σημασία της αγάπης και αρχίζουν να το εκφράζουν ανοιχτά και χωρίς ντροπή. Ωριμάζουν αρκετά καθώς πλησιάζουν σε μεγάλη ηλικία και εκείνοι που είναι δύστροποι μπορούν να γίνουν αρκετά αξιαγάπητοι.

Γεννημένοι στις 5 Αυγούστου: John Huston, Neil Armstrong, Max Liebman

Πηγή: eorti.gr