Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Θεσσαλονίκης προσφέρει γνώσεις σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου, μέσα από προγράμματα επιστημονικών διαλέξεων στους τομείς της Ιστορίας, της Θεολογίας, της Οικονομίας, της Ιατρικής, της Νομικής και της Οικολογίας.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:

• Σήμερα Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, στις 17:30 στον κύκλο της Διοίκησης και Οικονομίας, στην αίθουσα Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Εθν. Αμύνης 27), ο επίκουρος καθηγητής του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων – Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, κ. Φώτης Βούζας, θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και Διαχείριση Γνώσης».

• Σήμερα Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, στις 19.00, στον κύκλο της Θεολογίας, στην αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης (πλ. Ιπποδρομίου), ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ. (Λειτουργικής), κ. Παναγιώτης Σκαλτσής, θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Αποκάλυψη και Θεία λατρεία».

• Σήμερα Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, στις 19:30 στον κύκλο της Ιατρικής – Βιολογίας – Ψυχολογίας – AIDS, στην αίθουσα Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Εθν. Αμύνης 27), η Παιδίατρος – Καθηγήτρια Τ.Ε.Φ.Α. του Α.Π.Θ., κ. Άννα Φαχαντίδου, θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Αγωγή υγείας και