Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) γιόρτασε τα 55α γενέθλιά της με ένα φαντασμαγορικό πάρτι στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης επιλέγοντας ως θέμα τη δημοφιλή σειρά του Netflix, «Bridgerton».

Σε βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram επιλέγοντας κάποιες από τις καλύτερες στιγμές του πάρτι, η σταρ ήταν ντυμένη με μία εντυπωσιακή μπλε δημιουργία με περίτεχνες χρυσές λεπτομέρειες. Εθεάθη να κάθεται σε ένα χρυσό θρόνο και να φωτογραφίζεται με τους καλεσμένους, να χαιρετά τον επί χρόνια φίλο και μάνατζέρ της Μπένι Μεντίνα (Benny Medina), να τραγουδά φορώντας ένα πράσινο φόρεμα με χρυσή δαντέλα, πριν σβήσει τα κεράκια της τούρτας.

Στο βίντεο που συνοδευόταν από την ορχηστρική διασκευή του «Give Me Everything» των Afrojack, Ne-Yo, και Pitbull εμφανίζονται οι καλεσμένοι να είναι ντυμένοι με ρούχα εποχής και περίτεχνες περούκες, σύμφωνα με το Τοday.

«Αγαπημένε μου αναγνώστη… Και όλοι πέρασαν μια υπέροχη βραδιά» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η πολυτάλαντη καλλιτέχνις η οποία γεννήθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης και το όνειρό της ήταν να γίνει χορεύτρια.

Ο σύζυγός της Μπεν ‘Αφλεκ έκανε αισθητή την απουσία του, καθώς ήταν στο Λος ‘Αντζελες και σύμφωνα με το Page Six εθεάθη να κάνει εξωτερικές δουλειές κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Σε μία νέα ανάρτηση η Λόπεζ θέλησε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για όλες τις ευχές που δέχτηκε για τα γενέθλιά της.

«Έχω πραγματικά τους καλύτερους, πιο καταπληκτικούς θαυμαστές στον κόσμο. Δεν έχω λόγια να εκφράσω πόσο συγκινημένη είμαι ή πόσο ευλογημένη νιώθω που είστε όλοι μέρος της ζωής μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ» έγραψε μεταξύ άλλων στην μακροσκελή ανάρτησή της στο Ιnstagram.

«Θέλω να ξέρετε στα γενέθλιά μου ότι ΕΣΕΙΣ είστε το μεγαλύτερο δώρο μου. Εκτός από την οικογένεια και τους φίλους μου, ήσασταν πάντα δίπλα μου στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Μπορώ πάντα να βασίζομαι σε εσάς. Και θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε μένα. Σας ευχαριστώ για τη φροντίδα, την κατανόησή σας, την πίστη σας και το πιο σημαντικό για την αγάπη σας» συμπλήρωσε.