Η Αν Χάθαγουεϊ βρίσκεται στην Ύδρα μαζί με την οικογένειά της όπου περνάει ξένοιαστες στιγμές διακοπών. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, το 2012, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον ‘Ανταμ Σούλμαν. ΄Εχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 8χρονο Τζόναθαν και τον τεσσάρων ετών, Τζακ.

Η οικογένεια απολαμβάνει την ηρεμία του ελληνικού νησιού που είναι διάσημο για τη γραφικότητά του, τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά και τα πλακόστρωτα σοκάκια τα οποία είναι απαλλαγμένα από τους θορύβους των αυτοκινήτων.

Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε να βρίσκεται στην πολυτελή θαλαμηγό του Τζιανκάρλο Τζιαμέτι (Giancarlo Giammetti), φορώντας ένα καφέ μαγιό και να απολαμβάνει τη θάλασσα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο συνιδρυτής του οίκου μόδας Valentino αποκάλυψε δύο στιγμιότυπα με τη Χάθαγουεϊ, το ένα με τον διάσημο Ιταλό σχεδιαστή και το δεύτερο στην Ύδρα μαζί με την οικογένειά της και φίλους του Τζιαμέτι.

Λίγες ημέρες νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η Disney εργάζεται για τη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2006 «The Devil Wears Prada» όπου πρωταγωνιστούσε μαζί με την Μέριλ Στριπ (Meryl Streep), την Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt) και τον Στάνλεϊ Τούτσι (Stanley Tucci).

Η νέα της ταινία το ψυχολογικό θρίλερ «Mother’s Instict» με τη συμπρωταγωνίστρια της Τζέσικα Τσαστέιν (Jessica Chastain) προβάλλεται από σήμερα στις ελληνικές αίθουσες.