Υλικά
- 8 μήλα κομμένα σε κύβους
- 6 κ. σ. κρέμα καραμέλας
- 50 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 50 γρ. νιφάδες βρώμης
- 50 γρ. βούτυρο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Τοποθετήστε τα μήλα σε μία κατσαρόλα με λίγο νερό, καλύψτε και αφήστε να βράσουν για 4- 5 λεπτά, ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέστε 3 κουταλιές της σούπας κρέμα καραμέλας, ανακατέψτε και τοποθετήστε σε ένα ταψί ή σε ατομικά σκεύη.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι με τη βρώμη και προσθέστε το βούτυρο ανακατεύοντας με τα χέρια σας μέχρι να αποκτήσετε ένα θριμματισμένο μείγμα.
- Προσθέστε την υπόλοιπη κρέμα καραμέλας, ανακατέψτε και απλώστε πάνω από το μείγμα των μήλων.
- Ψήστε για 18- 20 λεπτά μέχρι να αποκτήσει χρυσαφένια απόχρωση.