Υλικά
- 4 χοιρινές μπριζόλες (χωρίς το κόκαλο)
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 κιλό φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 1 συσκευασία σάλτσα μανιταριών
- Αλάτι, πιπέρι
- Μία πρέζα σκόνη σκόρδου
Εκτέλεση
- Αλατοπιρερώστε τις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές.
- Κάντε το ίδιο και με τη σκόνη σκόρδου.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε τις μπριζόλες σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
- Προσθέστε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια και συνεχίστε το σοτάρισμα για ακόμη 1 λεπτό.
- Ρίξτε τη σάλτσα μανιταριών, σκεπάστε και χαμηλώστε τη θερμοκρασία.
- Σιγομαγειρέψτε για 20- 30 λεπτά.