Την πρώτη νύχτα του γάμου τα ζευγάρια θέλουν ιδιωτικότητα για τις προσωπικές στιγμές τους, αλλά μια μέλλουσα νύφη ονειρεύεται να κάνει όργιο με τους φίλους του γαμπρού. Μάλιστα, για αυτό τον σκοπό έχει προετοιμάσει κατάλληλα το σπίτι της.
Η Dee είναι αρραβωνιασμένη με τον Will, τον οποίο γνώρισε στο Tinder πριν από χρόνια και σύντομα σχεδιάζουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Σύμφωνα με τη Mirror όμως, η πρώτη νύχτα θα είναι αφιερωμένη στους φίλους του γαμπρού.
«Έχω κοιμηθεί με περισσότερους από 100 άνδρες από τη στιγμή που γνώρισα τον Will», είπε η γυναίκα, υποστηρίζοντας ότι μαζί με τον αγαπημένο της ανήκουν στην κοινότητα των swingers.
Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, λίγο καιρό μετά τη γνωριμία τους αποφάσισαν να ανοίξουν τη σχέση τους, θεσπίζοντας ένα «χρυσό κανόνα». Όποτε βρίσκονται σε ερωτικές περιπτύξεις με κάποιον ξένο, ο άλλος θα βρίσκεται μπροστά.

Με βάση τα λεγόμενα του ζευγαριού, κυρίως η Dee πλαγιάζει με άλλα άτομα, χωρίς ο Will να ενοχλείται, καθώς παρακολουθεί την αγαπημένη του, γνωρίζοντας ότι «δεν τον απατάει».
Επίσης, έχουν συμφωνήσει ότι σε περίπτωση που δημιουργηθούν ρωγμές στη σχέση τους ή κάποιος αισθανθεί άβολα, αμέσως θα σταματήσουν τις σεξουαλικές δραστηριότητες με τρίτους.
«Δεν είμαστε ένα παραδοσιακό ζευγάρι, αλλά δεν κάνουμε κάτι κακό», είπαν από κοινού.

Πλέον, μετρούν αντίστροφα για τον γάμο και μάλιστα έχουν προετοιμάσει κατάλληλα το σπίτι για αυτό τον σκοπό, ή για την ακρίβεια για ό,τι ακολουθήσει μετά την ανταλλαγή όρκων.
Το υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένο με LED φωτισμό, όπως και το σαλόνι, ενώ ακόμα και η κουζίνα διαθέτει εξοπλισμό για ερωτικές περιπτύξεις, όπως ιμάντες και μια κούνια.