Υλικά

  • 2 φέτες από το αγαπημένο σας ψωμί
  • 2 αυγά
  • 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 1 κ. σ. νερό
  • 1 κ. γλ. σιρόπι σφενδάμου
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1/4 κ. γλ. κανέλα
  • 2 κ. γλ. βούτυρο
  • Λίγη κρέμα γάλακτος
  • Μούρα
  • Ψιλοκομμένοι ξηροί καρποί
  • Σιρόπι σοκολάτας

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ τοποθετήστε τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, το νερό, το γλυκαντικό, τη βανίλια και την κανέλα και ανακατέψτε καλά.
  2. Προσθέστε στο μείγμα το ψωμί και γυρίστε και από τις δύο πλευρές.
  3. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, λιώστε το βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και προσθέστε το μείγμα του ψωμιού.
  4. Μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει το ψωμί και απολαύστε τα με τις αγαπημένες σας γαρνιτούρες χαμηλών υδατανθράκων.