Υλικά
- 2 φέτες από το αγαπημένο σας ψωμί
- 2 αυγά
- 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 1 κ. σ. νερό
- 1 κ. γλ. σιρόπι σφενδάμου
- 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1/4 κ. γλ. κανέλα
- 2 κ. γλ. βούτυρο
- Λίγη κρέμα γάλακτος
- Μούρα
- Ψιλοκομμένοι ξηροί καρποί
- Σιρόπι σοκολάτας
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ τοποθετήστε τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, το νερό, το γλυκαντικό, τη βανίλια και την κανέλα και ανακατέψτε καλά.
- Προσθέστε στο μείγμα το ψωμί και γυρίστε και από τις δύο πλευρές.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, λιώστε το βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και προσθέστε το μείγμα του ψωμιού.
- Μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει το ψωμί και απολαύστε τα με τις αγαπημένες σας γαρνιτούρες χαμηλών υδατανθράκων.