Υλικά
- 1 φλ. του καφέ καστανό ρύζι
- 50 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 1 πιπεριά
- 5 ελιές
- Παρμεζάνα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζετε νερό σε μία κατσαρόλα.
- Μόλις βράσει προσθέτετε το ρύζι, τα μανιτάρια και τις πιπεριές και ρίχνετε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
- Κόβετε τις ελιές σε ροδέλες. Μόλις το ρύζι πιει τα υγρά του και μοιάζει με χυλό, ρίχνετε τις ελιές και ανακατεύετε.
- Το ριζότο σας είναι έτοιμο. Πασπαλίζετε με παρμεζάνα, σερβίρετε και απολαμβάνετε.