Υλικά
- 4 κουταλιές ρύζι γλασέ
- 4 κούπες γάλα
- 1 κούπα νερό
- 1/2 κούπα ζάχαρη
- 7 κουταλιές άνθος αραβοσίτου βανίλια
- 20 με 25 κεράσια
Εκτέλεση
- Βράζετε αρχικά το νερό με το ρύζι για περίπου 10 λεπτά, ρίχνετε τις 3 1/2 κούπες γάλα και σιγοβράζετε για 20 λεπτά ανακατεύοντας συχνά.
- Στη συνέχεια, ρίχνετε τη ζάχαρη, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί.
- Σε μια κούπα διαλύετε το άνθος αραβοσίτου στη μισή κούπα γάλα.
- Το ρίχνετε κι αυτό στο μείγμα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα.
- Αποσύρετε από τη φωτιά και τελευταία ρίχνετε τα κεράσια.