Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε ανοιχτά στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, αποκαλύπτοντας πως οι συζητήσεις του με τον Alpha δεν ευοδώθηκαν για την εκπομπή «Happy Day».

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την εξέλιξη αυτή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η απόφαση του σταθμού τον απογοήτευσε.

«Είναι μια δύσκολη σεζόν η επόμενη και νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα. Προβλήματα στο να συνεργαστώ εγώ με το συγκεκριμένο κανάλι και τη συγκεκριμένη εκπομπή. Αν δεν συνεχιστεί η συνεργασία μου με τον Alpha, που το πιο πιθανό είναι να μην συνεχιστεί, -φυσικά στην εκπομπή θα είμαστε όλοι στενοχωρημένοι-, ξέρω όμως ποιος θα χαρεί και είναι ηλίου φαεινότερο. Όλοι καταλαβαίνουν ποιον ενοχλεί η παρουσία μου στο “Happy Day”. Αν καταλήξουμε σε ναυάγιο, που είναι πιθανό να συμβεί, φοβάμαι ότι κάποιος έχει βάλει το δάχτυλό του. Με το κανάλι μιλάμε τρεις μήνες και δεν έχουμε πλησιάσει ούτε ένα εκατοστό. Είναι γνωστό ότι οι αποδοχές οι δικές μας δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές, το ξέρει όλη η πιάτσα και το συζητάει. Μιλάμε για έναν μισθό σερβιτόρου, σιγά! Το κανάλι δεν μπορεί να καταλήξει σε συμφωνία, εγώ είμαι πρόθυμος. Το κανάλι έχει προβλήματα», ανέφερε αρχικά.

«Πιστεύω πως, αν μείνω ελεύθερος τηλεοπτικά, θα υπάρξουν άνθρωποι που θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί μου. Θα με πλησιάσουνε, θα μιλήσουμε και θα δούμε. Θυμάμαι υπήρχαν κάποια δημοσιεύματα που με ήθελαν να έχω πρόβλημα με το κανάλι, τα οποία τα είχα θεωρήσει απαράδεκτα, αλλά από ό,τι φαίνεται μάλλον επαληθεύτηκαν. Ζητώ συγγνώμη από τους συναδέλφους που τους έλεγα τι είναι αυτά που γράφουν, τελικά είχαν καλό ρεπορτάζ. Με πληγώνει πάρα πολύ η στάση του καναλιού μετά από τόσα χρόνια, όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπανώτας.